desember 2010

Søvnig

Publisert: 20.des.2010 @ 17:45 // Blogg // 3 kommentarer

Ny uke etter endt helg, og jeg er trøtt-trøtt-trøtt. Det ble for sent i natt og jeg har som alltid da bestemt meg for at i kveld blir det tidlig i seng. Det er kun to og en halv arb.dag igjen før jeg kan ta juleferie og jeg gleder meg helt sinnsykt. Jeg har fått unna alle julegaver minus to som er unnagjort iløpet av dey neste døgnet, og har den kjedeligste jobben igjen som er å pakke inn alle gavene. Uansett blir det bare hva man gjør det til selv,  så det blir nok kos det.

I kveld etter jobb er det rett hjem til pinnekjøtt servert av pappa, det gleder jeg meg enormt til. JEG ER SUPER-GLAD I PINNEKJØTT!

google.no

One week to christmas

Publisert: 17.des.2010 @ 12:15 // Blogg // 4 kommentarer

Selvom jeg føler at det har vært jul i lang tid allerede, så er det først offisielt jul på julaften. Og det er jo allerede på fredag om en uke, jeg kjenner at jeg liker den tanken. Tida går så utrolig fort. Det minner meg jo også selvfølgelig på at jeg ikke er ferdig med julehandelen. Så det må jeg bli ferdig med i helga, for jeg jobber hele neste uke så da blir det ingen tid til overs. Så planen for dagen, mellom den intensive jobbingen skal jeg skrive liste over gavene jeg må handle inn. Jeg har ordentlig julefølelse, og jeg liker det!


Forslag til julegaveønsker?

Publisert: 16.des.2010 @ 12:45 // Blogg // 6 kommentarer

De fleste har nok handlet julegaver allerede og jeg er nok derfor litt sent ute med mine ønsker. Har prøvd å skrape sammen noen ønsker når noen har spurt meg om hva jeg ønsker meg. Desverre har jeg funnet ut at jeg har det meste, og det jeg eventuelt trenger eller har lyst på har jeg vært dum(?) nok til å kjøpe selv. Så det jeg trenger nå er noen gode forslag til hva jeg kan ønske meg til jul i år, alle ønsker taes godt i mot. Men trenger hjelp ASAP :-)

google julepakke - velg bilder

Nesten for sent

Publisert: 15.des.2010 @ 01:33 // Blogg // 2 kommentarer

Klokken er snart halv to og jeg burde virkelig sove, slik at jeg er klar for en ny, lang dag på jobb i morgen. Og sove skal jeg, men det blir etter at jeg er ferdig med å blogge. For nå var det nesten for sent skal jeg pent innrømme, men jeg har hørt noen si at det er bedre sent enn aldri. Saken er den at jeg nesten ikke var hjemme før nærmere ti idag, etter 10 lange timer på jobb. Egentlig var arbeidsdagen kun på 9 timer, men vi har et budsjett som vi må nå og må jobbe litt ekstra for det. Så når man skal prøve å hygge seg litt også når man er ferdig på jobb, før man skal sove, så kan det fort bli sent. Jeg avslutter derfor dagens innlegg med å si god natt og at jeg heller kommer sterkere tilbake i morgen. Jeg gir herved meg selv en trophy for dagen: arbeidsjern.

Design er faktisk oppdatert

Publisert: 13.des.2010 @ 15:15 // Blogg // 6 kommentarer

Hvem hadde trodd at denne dagen skulle komme, ikke jeg hvertfall. Men takket være min gode venninne Cecilie har jeg nå et flunkende nytt design. Og jeg elsker det! Så nå får jeg følge opp mitt løfte og komme ordentlig i gang med bloggingen igjen. På tide vil nok mange si, for om en blogg kunne støve ned ville min ha gjort det for lengst. Uansett, det at Cecilie også har hjulpet meg med å få trådløst nettverk hjem vil nå si at jeg også fra 22. desember skal kunne blogge hjemmefra. Bedre enn det blir det ikke. En nydelig mandag med andre ord. Og aller sist et bilde av min flott designer. Som jeg forresten må gratulere med topp eksamens karakter!  (link til Cecilie sin noe mer oppdaterte blogg: http://ceciny.blogg.no/)


Følger den gode flyten

Publisert: 10.des.2010 @ 11:49 // Blogg // 6 kommentarer

Ja, så var jeg i gang igjen. Eller, vil ikke gi noen løfter om at dette er noe jeg vil klare å opprettholde, meeen vi gjør et forsøk. Idag startet jeg dagen med å shoppe før jobb, det er noe jeg burde gjøre oftere. sånn egentlig skulle jeg bare se om jeg fant en genser, som lignet en jeg har som jeg er veldig glad i. Men det var salg, altså endte jeg opp med 6 plagg og to hauger med smykker. Det beste med det her var at jeg fikk alt for en sum på 800kr! så nå sitter jeg på jobb blid og fornøyd, tenker også at dette er noe jeg burde gjøre til en daglig rutine. Skulle ønske jeg hadde mulighet til å slenge opp noen bilder av de nyinnkjøpte plaggene, men den gang ei. Ingen kameraer i nærheten av meg. Men et bilde må jo med, så hva gjør man da?Jo! man legger til et crazy bilde av seg selv som er tatt i et svakt øyeblikk.

Tiden går

Publisert: 09.des.2010 @ 13:58 // Blogg // 8 kommentarer

Den eneste grunnen til at jeg nå legger fingrene på tastaturet og inntar bloggverden i dag, det er takket være min kollega ved navn Daniel. Tja, mest derfor hvertfall. Han fikk meg påminnet om at jeg ikke har blogget på en stund da han entret bloggen min en tur i sin daglige bloggerunde. Hva jeg skal skrive om er alltid et tema for seg selv, og jeg lar det forbli med denne korte for denne gang. Alltid like spennende, eller ikke. Uansett vil jeg bemerke noe jeg tror alle egentlig har fått med seg, at det er jul! hvertfall veldig snart, og det liker vi. Og i den annledning var vi på julebord i helga, det var hyggelig! Legger ved et bilde fra kvelden, for hva er vel et blogginnlegg uten et bilde..

Også et bilde av mannen som gjorde dette blogginnlegget til virkelighet, Daniel.


Som forresten har laget et helt sinnsykt flott maleri til sin mor, som skal få det i julegave. Flott hva?!hits