oktober 2009

Noen gamle bilder kom opp, flaut

Publisert: 29.okt.2009 @ 19:48 // Blogg // 4 kommentarer
Facebook er skummelt, sånn plutselig ut av det blå dukker det opp mange år gamle bilder. Disse er fra 10.klasse tror jeg, under en så kalt skompliade og skompliade-fest. Flaut er det rette ordet, jeg tror ikke flere ord rekker til nå, tid for bilder..
skompliade2
meg i midten, la meg aldri danse igjen
skompliade1
Ser dere henne med MEGA PUPPENE, ja, det er meg. huff
De er av plastikk, bokstavelig talt
skompliade3
Her under en stafett tidligere på dagen, hvorfor tar folk bilder av dette??
skompliade4
Meg i rosa pysj og rød ullsokker. buuuu
skompliade5
Et nærmere bilde av plastikk puppene, dette bilde hadde jeg da fra før


Jeg må jo bare le, men hvor flaut det er.
Noen flere med pinlig fortid festet i ett foto?
Jeg er ikke død

Publisert: 29.okt.2009 @ 19:06 // Blogg // 4 kommentarer
Bare lei, rett og slett. Jeg har så mye å gjøre om dagen at jeg orker ikke tenke så mye på bloggen. Men bare vent, for rett før du vet ordet av det kommer jeg sterkere tilbake og da skal du ikke se bort fra at bloggingen går i ett igjen. Idag har det vært OD-dag og jeg har brukt dagen til å sove lenge, kose meg og jobbe med masse lekser. Gleder meg til denne perioden er over, men kjenner jeg lærerne mine rett venter en sånn periode til rett rundt hjørne. De har en spesiell gave når det gjelder å komme med de litt større oppgavene helt på likt. Vel, slutt på syting, imorgen er det fredag og helg. Jeee! Og på lørdag blir det vel russekro, så har jo noe å se frem til. Hvordan jeg skal få penger til det er en annen ting, men det ordner seg vel. Og jeg vil avslutte med å si at jeg faktisk begynner å få julestemning. Ja, jeg vet det er litt tidlig allerede i slutten av oktober, men det er fordi jeg gleder meg så sinnsykt til juleferie. Tror aldri jeg har gledet meg så mye til jul allerede i oktober før.

Noen flere som gleder seg til jul allerede?

Minner

Publisert: 22.okt.2009 @ 13:39 // Blogg // 3 kommentarer
Disse tre låtene minner meg om første året mitt på videregående, 2006-2007. Det var et spesielt år på godt og vondt, jeg opplevde og lærte mye, det vil alltid være et år jeg alltid kommer til å huske godt.


Hvilke sanger gir deg minner?

når du innså at du tok feil

Publisert: 22.okt.2009 @ 11:59 // Blogg // 0 kommentarer
når du trodde det begynte å gå din vei
når du trodde at rettferdigheten rådet
når du trodde at det var noen som ville deg vel
når du trodde at at alt ble bra allikevel
når du trodde du var på rett spor
da var det ekstra surt når du innså at du tok feil
hstTok på øyeeplet til Cecilie

Publisert: 21.okt.2009 @ 12:58 // Blogg // 6 kommentarer
Ja, tro det eller ei. Men Cecilie inviterte meg til å kjenne, så da gjorde jeg det. Du får sikkert lov til å prøve du også, bare spørr.
 ceccccc copy

Har mistet motivasjonen

Publisert: 20.okt.2009 @ 13:19 // Blogg // 5 kommentarer
det er ikke meningen å være negativ her, men jeg har vært så fornøyd med meg selv helt siden skolestart. For til tross for at det har skjedd mye og at jeg har hatt mye å gjøre i ukedagene så har jeg klart å være positiv, motivert og klart å holde motet oppe. Helt til nå, nå må jeg bare syte litt... Jeg har alt for masse å gjøre, jeg orker ikke, jeg orker ikke å tenke på det en gang. Og jeg aner ikke hvor jeg skal starte, hodet mitt står helt i spinn og jeg blir så sliten.
dsc0149

Trenger noen gode motivasjonstips her.

blogge når man er brisen

Publisert: 17.okt.2009 @ 22:21 // Blogg // 4 kommentarer
jeg må jo prøve det også, stor sannsynlighet for at jeg sletter det igjen imorgen men. hehe. For øyeblikket er det ganske morro hvertfall, så får vi se hvo0r morro det er imorgen tidlig. Byen neste! :D
øl

Kos dere i kveld!

Det skal bli godt med helg

Publisert: 16.okt.2009 @ 14:15 // Blogg // 4 kommentarer
Jeg er sliten jeg merker jeg. Vi har akkurat fått en oppgave i mediekommunikasjon på 1000 ord, dette er ikke store jobben men jeg er så trøtt og sliten og støl. Jeg gleder meg sånn til klokka er halv fire, for da er det helg. Synd at jeg har så mye lekser fremover, men sånn er det, alt kommer på likt. thats life. Jeg bare trenger helg nå, så det blir bra. Hadde gym istad, det gjorde sitt det også, det er ikke derfor jeg er støl men det er en påvirkning til at jeg er så sliten. Støl er jeg fra treningen på onsdag, men selvom det er vondt så er det litt godt også fordi det betyr at treningen fungerer.

vektNoen andre som synes det er litt små godt å være støl?


sleepover at Anne

Publisert: 16.okt.2009 @ 00:32 // Blogg // 0 kommentarer
I kveld gikk jeg rett fra jobb og hjem til Anne, det har vært kos. Vi har sitti å skravla og fått litt kvalitetstid sammen, det har vært godt. Nå skal vi legge oss å sove, er egentlig alt for sent, men noen ganger er det bare verdt det. Skal opp kvart over seks imorgen for å møte Cecilie til trening, gleder meg skikkelig, eller bare ikke. hehe

dette er min anne
Jeg fant ingen bilder av oss sammen nå i farten, har mest bilder av oss på en annen pc jeg har. Men her er et bilde av min, Anne. Hun er skikkelig skjønn, jeg vet det.


Men hvertfall, god natt til dere alle :)

Restless Leg syndrom

Publisert: 15.okt.2009 @ 13:46 // Blogg // 2 kommentarer
Restless leg = rastløse bein. har du hørt om dette før? Det høres ut som noe noen barn kunne funnet på når de lekte, men neida, det er det ikke. Jeg hadde det for en tid tilbake, det er utrolig plagsomt. Det føles som jeg må bevege beina hele tiden fordi det kribler sånn i de, det er vondt å holde de i ro på en måte. Dette var særlig plagsomt da jeg skulle prøve å sove i denne perioden, fordi jeg ikke fikk sove da jeg måtte bevege beina hele tiden. Jeg nevnte det for svogeren min da jeg lurte på om han kunne vite hva det var, og jeg ble litt overrasket da han faktisk visste det. Jeg følte vel litt at det var noe jeg innbilte meg på et vis og jeg trodde hvertfall ikke at det fantes en betegnelse for dette jeg opplevde, men det het altså Restless Leg og jeg søkte det opp på nettet.

Diagnosekriterier

   for Restless Legs Syndrome (RLS): 

 

  1. Et påtrengende behov for å bevege beina, vanligvis ledsaget av ubehagelige følelser i beina.
  2. Symptomene forverres ved hvile og inaktivitet.
  3. Symptomene opphører helt eller delvis ved bevegelse av beina.
  4. Symptomene forverres om kvelden eller natten.

Disse plagene fører ofte til søvnvansker og dermed trøtthet utover neste dag. Årsaken er ukjent, men en del forskning viser at kommunikasjonen mellom hjerneceller som har innbyrdes kontakt via signalstoffet dopamin, ikke virker så godt som den skal - altså en nevrologisk årsak.

Når den som er plaget får dopaminmedisin, "snakker" hjernecellene bedre sammen og symptomene kan forsvinne. En norsk studie viser at ca 14% av befolkningen i Norge lider av rastløse bein. Hyppigheten øker med alderen, og det anslås at arveligheten er stor, hele 30%.

Tilstanden er kronisk, men man kan ha større eller mindre plager i perioder. Det finnes godkjente medisiner som hjelper mot disse plagene. Ta kontakt med din fastlege, og be eventuelt om henvisning til nevrolog.

Men forklaringen på hvorfor akkurat jeg har hatt det er denne:

Sjekk jernlageret i blodet - Ferritin
RLS-symptomer kan oppstå hos personer som har jernmangel. Dette ble poengtert av overlege Håvard Skeidsvoll da han holdt foredrag for NRLF. Det betyr at personer som har RLS bør få målt sin hemoglobinverdi og sine jernlager.

Jeg har nemlig veldig høy jernmangel, så der har vi forklaringen. Nå har jeg heldigvis ikke hatt det på en stund, så da betyr det vel at jeg begynner å få jernprosenten under kontroll.

 

Noen andre som kjenner til dette, kanskje opplevd det?

 


Ekte eller falsk?

Publisert: 15.okt.2009 @ 11:31 // Blogg // 11 kommentarer
Jeg vet at dette er en ting jeg ikke bør henge meg opp i, men av prinsipp er dette noe som er viktig for meg. Jeg har bevisst gjort et valg de siste årene, å ha kun noen få gode venner som jeg virkelig vet at jeg kan stole på. Dette er nok litt preget av et ønske om å slippe å bli såret som jeg har gjort så alt for mange ganger før, men mest fordi jeg ikke ønsker å bruke tiden min på mennesker som egentlig ikke bryr seg om meg. Jeg skiller sterkt mellom det å være ekte og falsk. Dessverre finnes det alt for mange falske mennesker og særlig i mine lokale omgivelser. Jeg setter ærlighet og respekt meget høyt. Jeg vil heller at en person forteller meg at han/hun ikke liker meg og lar meg være framfor å smile og være hyggelig for så å gå bak ryggen min og snakke stygt om meg. Jeg vet at jeg selv ofte er direkte, kanskje litt for direkte noen ganger. Og jeg trodde en stund at dette var noe jeg måtte endre på, men jeg fant ut etter hvert at dette var en sterk side ved meg selv. Om jeg skulle begynt å endre på dette ville jeg blitt en annen person enn den jeg egentlig er. Og da går jeg mot meg selv, for jeg har alltid ment at hvis noen ikke liker meg for den jeg er, er de ikke noe å spare på. Så dette gikk jeg heldigvis bort fra. Men jeg kan ikke være for reservert heller, jeg må bare lære meg å holde en viss avstand, slik at jeg klarer å forholde meg til mennesker i den grad at det fungerer for meg.

dsc0143

Jeg vil gjerne høre andre sine holdninger i forhold til dette temaet. Hva mener du om det om være falsk? og hvilke krav setter du til dine venner?

Er litt kald på tærne

Publisert: 14.okt.2009 @ 15:57 // Blogg // 4 kommentarer
Jeg har blitt så kald på tærne nå og jeg får ikke varmen, jeg burde ikke hatt sokker på under dyna, det pleier sjeldent å hjelpe. Men hvorfor vet jeg jammen ikke. Snodige greier.
tær

Hva gjør du når du blir kald på tærne?

Dette var rørende

Publisert: 14.okt.2009 @ 14:51 // Blogg // 12 kommentarer
og derfor vil jeg føre det videre. Jeg var inne på siden til Hanne Terese og leste et innlegg der hun skrev om en veldig rørende historie. Gjør en forskjell, er en side skapt av Tone Elisabeth Berg og Espen Simonsen da Tone ble kreftsyk. Denne siden skal hjelpe andre med å finne gleden i uforutsette situasjoner. Jeg legger med et utsnitt fra forsiden av denne web-siden, og ta gjerne en kikk. Her har de blitt fulgt av media gjennom sykdommen og det finnes mange rørende videoer og artikler. De skrev også en bok sammen, jeg finner inspirasjon hos mennesker som klarer å takle motgang på denne måten. Jeg har mye å lære av slike mennesker.

Denne boken vil jeg kjøpe når jeg har penger til det.
sammen til
verdens ende

"Dette er historien om Tone-Elisabeth Berg (27) og Espen Simonsen (29) som møtte hverandre for 4 år siden, i 2002. Unge og forelsket hadde de fremtiden foran seg, frem til mars 2004 da Tone ble rammet av eggstokkreft, stadium 3. Tone gikk igjennom en stor operasjon etterfulgt av kjemoterapi (cellegift). Etter 6 kurer ble Tone friskmeldt med kontroller hver 3. mnd, og så lyst på fremtiden. Ved en kontroll i februar 2005 fant de kreften tilbake, og Tone begynte igjen med kjemoterapi. Igjen levde de i håpet om at dette ville gjøre Tone frisk. "

Ta gjerne en kikk på siden deres.
- Dette er den originale nettsiden med dagbøkene til Tone-Elisabeth Gjør en forskjell 1
- Dette er den oppdaterte nettsiden Gjør en forskjell 2

Er det noen som allerede kjenner til denne historien?

I natt hadde jeg en merkelig drøm

Publisert: 14.okt.2009 @ 11:02 // Blogg // 5 kommentarer
Jeg har mine perioder hvor jeg drømmer mye, men det er sjeldent at jeg husker så mye av det, men i natt drømte jeg noe veldig rart og som jeg utrolig nok husker. Jeg var skikkelig full, jeg gikk å surret rundt ute et eller annet sted der det var et hus stort hus, dette var litt diffust. Også kom det ei dame som surra like mye som meg og som hadde med seg en rød Honda Cabriolet som hun ville at jeg skulle kjøre. Jeg sa først nei, siden jeg var så full, men så ombestemte jeg meg visst. Og satte meg inn og kjørte, jeg kjente på gassen at denne var sprekere enn jeg var vant med at biler var, og det var lite bahegalig å sitte på med meg fordi det gikk i rykk og napp. Det var også automat gir på denne bilen. Men plutslig kjørte jeg ikke bilen selv lenger, da sto jeg å styrte bilen utpå et jordet med en fjernkontroll, som i at bilen var radiostyrt. Plutselig klarte jeg å kjøre ned en unge med bilen, og da fikk jeg panikk og stakk av. Så jeg løp nedover en lang bakke et sted, da blei jeg veldig møkkete. Og der nede løp jeg videre bortover en vei og forbi en bensinstasjon. Og like etter dette satt jeg på politistasjonen, da hadde de klart å få tak i meg. Der satt jeg inne på et kontor i lang tid og det kom både en dame og en mann for å snakke med meg. En av disse var dama som ville ha meg til å kjøre bilen tidligere, hun jobbet i politiet og skulle teste meg. De kom og satt å pratet litt, også gikk de igjen. Jeg trodde jeg skulle få en kjempe stor straff, men så vidt jeg kan huske fra drømmen fikk ingen?

Det aller snodigste med denne drømmen er at den er så totalt motsatt av hvordan jeg egentlig er. Jeg ville aldri gjort disse tingene eller tatt disse valgene i virkeligheten. Kanskje er det dette som er poenget? ikke vet jeg.

Jeg prøvde å hente opp litt smått fra Droemmetydning.com, hvor sikker kilde dette er vil jeg ikke garantere for. Men hvis jeg skal tro på deres ord ser det dårlig ut for meg tror jeg, dere kan avgjøre selv:

-Er du sjåføren betyr det kontroll og selvtillit.
-Biltypen sier noe om din personlighet, i likhet med kjøremønsteret.
-Flyktet du fra noen bør du skape avstand til problemene dine
-Blir du innblandet i en ulykke kan dette være en advarsel.
-Fargen rød kan bety sinne, lidenskap, glede, krig, fødsel, vilje, mot, styrke, lyst, hevn, kjærlighet, suksess eller fare. Er -Rødt hovedtemaet i drømmen vil dette ofte bety fare

honda cab1


Hender det at du drømmer mye rart? Tror du på drømmetydning?

Gjort noen små endringer i designet

Publisert: 12.okt.2009 @ 13:13 // Blogg // 8 kommentarer
bollerine design

Har sittet å tuklet med litt HTML og CSS en god stund nå, og fant ut at jeg måtte gi meg før jeg ble totalt sprø. Men er litt fornøyd hvertfall, fordi jeg har fått fikset en del små ting som jeg har hatt litt lyst til å fikse lenge. Men så er det noen ting jeg bare ikke får til og da blir jeg sprø! Hvis noen vet om noen lure koder eller har noen gode tips og råd er jeg veldig åpen for det.

God morgen, føler meg fresh

Publisert: 12.okt.2009 @ 08:59 // Blogg // 2 kommentarer
Ja, tenk. Det var lettere å stå opp klokka seks enn jeg trodde at det skulle være, men vi får nå se hvordan det går senere. Må prøve det en gang til hvertfall, før jeg melder meg inn på Move. Men føler meg bra, deilig å få en såpass god start på dagen. Stå opp tidlig, trene, spise sunn frokost uten stress og tull. Cecilie og jeg timet godt idag, var på skolen 08:15 og var på plass 08:18, og vi starter 08:20. Det synes jeg vi skal ha litt skryt for. Ja, dette er noe jeg kan lære meg å leve med, å få pressa enda mer inn i hverdagen min. Da tror jeg at jeg har fått til alt: trene, skole, jobb og lekser. Uken min fungerer slik for øyeblikket, og siden det er nå jeg skriver om dette tar jeg med treningen selvom denne egentlig ikke er fast enda.

- klokka ringer 05:55 og drar hjemmefra 06:10, trene fra 06:35-07:30
- dusje, kle seg, sminke seg, spise frokost
- dra på skolen 08:20-14:50
- dra på jobb, gjøre lekser der til jeg starter 16:45 og jobbe til 21:00
- hjem og sove
- neste dag på samme vis

Dette gjør jeg mandag, onsdag og torsdag. Og på tirsdag drar jeg på revy øvelse istedenfor jobb, denne er fra 18:00-21:00

Jeg føler meg hvertfall skikkelig fresh! Jeg tror jeg kan komme til å trives med å ha det sånn, så Move medlemskap er under vurdering.

cec og kat at move

Jeg får frysninger

Publisert: 11.okt.2009 @ 16:52 // Blogg // 11 kommentarer
Dette er ganske kult. Jeg trodde først at hu som sto fremst var noe gærn, men jeg skjønte fort at det var hun ikke. Godt 
gjort!

Brødskive med salami = fyllemat?

Publisert: 11.okt.2009 @ 13:44 // Blogg // 9 kommentarer
Ja, vil Cecilie si. haha. Hvis Cecilie ikke har pizza hjemme så er dette fyllematløsning nr.2, morsomt. For min del må det nesten bli kebab, jeg er ikke særlig glad i kebab egentlig, men ingenting smaker bedre når man er på byen enn kebab, sinnsykt godt .

kebab


Hvilken fyllemat foretrekker du? eller pleier du ikke å spise fyllemat?

Designet flyer for mamma

Publisert: 10.okt.2009 @ 10:17 // Blogg // 6 kommentarer
Vi prøver å markedsføre for kafeen til moren min for tiden og i den sammeheng har jeg designet en enkel flyer som hun kan bruke til å reklamere for høst arrangementene sine. For de som ikke kjenner meg har jeg kanskje ikke fortalt om kafeen til moren min før, men den delen tar jeg en annen gang. Trenger bare litt feedback. Husk at denne er og skal være enkel, så ikke vær for strenge, men vil gjerne ha noen tilbakemeldinger. Jeg har delt den opp slik at man får 3 flyere ut fra ett A4 ark. Denne skal fungere som en mal hvor man bare bytter ut teksten for hver gang.

flyer til lykkeliten


Jeg vet at det er litt uklart, men dere ser sånn ca hvordan det blir. Dette er et første utkast.
Så, hva synes dere?

når nettene blir lange og kulda setter inn

Publisert: 10.okt.2009 @ 01:46 // Blogg // 3 kommentarer
Da vet du at det nærmer seg vinter. Jeg har i alle år hatt det sånn at jeg opplever en form for "vinterdepresjon", alt blir surt og leit, og dagene er bare kjipe. Jeg holder meg for meg selv inne så de færreste ser noe til meg. Naturlig nok i sammenheng med at det blir kaldt og surt ute, så trekker man inn i varmen. Men det er ikke alltid av den grunn, det er mye på grunn av at jeg vil at dagene bare skal gå og forsvinne slik at vår og sommer kan komme. Men noe har skjedd med meg i sommer, før var jeg opptatt av om hvordan været var, jeg kunne lett bli vær-sjuk som man sier. Det kan jeg jo forsovet bli nå også, men ikke like kraftig som før. Bank i bordet. ja, jeg er overtroisk. Vel vel, saken var hvertfall den at noe endret seg i meg, jeg har jobbet mye med meg selv i sommer og nå lar jeg meg ikke så lett prege av vær eller årstid og jeg får bare håpe at dette fortsetter. Det er så deilig å tenke at hver dag er en ny dag, og denne dagen er en del av livet. Så jeg er et skritt nærmere på vegen dit jeg vil, å få skikkelig utbytte av hver eneste dag. Mitt mål er å leve livet til det fulle og leve som at denne dagen er den siste. En lang og vanskelig prosess ligger foran meg, men jeg ser lyset fordi jeg allerede ser at noe har endret seg. Så jeg tenker at hvis jeg tar tiden til gode vil jeg nå dit jeg vil.
 
Jeg synes fortsatt at det er et slit med glatte veger, slafs, kulde og mye klær. Men er det disse tingene som er viktig her i livet, er det disse tingene jeg bør fokusere på? nei, jeg syns ikke det. Jeg kan jo ikke la disse tingene ødelegge dagene mine, for det blir ganske mange dager i løpet av et år. Og tiden flyr nok fra før. Derfor vil jeg heller ramse opp noen positive ting med vinteren.

- kos under et teppe foran peisen eller foran tv'n med en koselig film
- den fine hvite snøen som ligger som et teppe på jordens overflate
- snøflak som faller fra himmelen
- mennesker som hjelper hverandre med å komme opp fra snøen i grøftekanten når noen har kjørt ut
- lyset på himmelen du bare får om vinteren
- å gå med votter og lue og boblejakke, og røde kinn fra kulden som tilbehør
- bygge snømenn med venner, familie eller kjæreste
- å ha snøball-krig
- snølykt
- julen
- julebukk
- å drikke en stor kopp med varm sjokolade for å få igjen varmen på innsiden
- å gå på skitur
- den glitrende snøen og knall blå himmelen på solskinns dager
- ullsokker
- tenne lys og la mørke falle på
- is pilking
- den deilige følelsen av å endelig komme inn i varmen og få kledd av seg etter å ha vært ute i en lenger periode
- stå på ski/snowboard
- snø-engler

vinter bilder1


Jeg kunne sikkert funnet flere ting, men tenkte kanskje at du kunne forteller meg litt om hva du synes er fint med vinteren? :)


latterkrampe på godt og vondt

Publisert: 09.okt.2009 @ 19:12 // Blogg // 2 kommentarer
Det er jo egentlig bare kjempe deilig å få et skikkelig latter anfall innimellom. Jeg fikk kjenne skikkelig på det her om dagen, da merket jeg hvor lenge siden det var at jeg hadde fått meg en skikkelig god latter. Den gode følelsen av å le og være glad, å le så man nesten ikke får puste. Og det er helt utrolig hvordan den minst morsomme ting blir morsomt når man først har fått latterkrampe. Jeg vil alltid at det skal vare, det er så godt å le skikkelig. Både smil og latter smitter, så da begynner mest sannsynligvis de rundt deg å smile og le også, når man gjør det selv. Herlig!

Men så er det de negative sidene ved latterkrampe, dumt at det skal finnes ett men. Dette er hvis du får latterkrampe på helt galt tidspunkt, f.eks når du sitter i en sal med mange mennesker der noen har en forelesning eller lignende slik at resten av salen er preget av stillhet og alle blir sittende å glo på deg. Også er det det at man får vondt i magen da, fordi man ler og ler. Og man nesten ikke får puste. Men jeg føler at dette er verdt det egentlig jeg da, jeg synes det er godt med en skikkelig latterkrampe i ny og ne.
artoflaughter2

En god latter forlenger livet! sies det..
Hva synes du om å ha latterkrampe?

Jeg lever

Publisert: 09.okt.2009 @ 13:54 // Blogg // 1 kommentar
Ja, da var helvete over og jeg lever fortsatt. Ikke bare det, jeg er faktisk ikke helt utslått, men allikevel fornøyd med meg selv. Jeg pushet meg selv og gjorde det helt greit. Damn. Så nå kan jeg bare ta det med ro resten av fredagen, og om noen timer tar jeg HELG. Jeee

fyrverkeri


Liker du 3000 meter?


Følg min blogg med bloglovin

Jeg gleder meg ikke

Publisert: 09.okt.2009 @ 11:12 // Blogg // 2 kommentarer
Om under en time skal jeg løpe 3000 meter i gymmen. GRUER MEG!  Jeg er ikke i form i det hele tatt, så det kan komme til å bli slitsomt. Skal ha 3 skoletimer igjen etter det også, tror jeg kommer til å være passe utslitt. Det blir deilig å ta helg i dag for å si det sånn.

buhu løpe

Ønsk meg lykke til, kan komme til å trenge det.

Jeg er visst utfordret..

Publisert: 08.okt.2009 @ 22:31 // Blogg // 3 kommentarer
Hyggelig det da, om man ikke har noe å blogge og, så får man da hjelp til noe å blogge om. hehe

Taran har da utfordret meg and here it goes

1. Gå inn på Mine Bilder-mappen.
2. Velg den 4. eller 7. mappen.
3. Finn fram det 4. eller 7. bildet.
4. Sett inn bildet i et innlegg, og skriv litt om det.
5. Utfordre 7 nye, legg ut en link til dem du utforderer, og gi beskjed om utfordringen til dem.


428411652568500531186842011304883307322599n

Jeg hadde hverken 4 eller 7 mapper. Så jeg tok det 4 bildet som lå i bildemappen.
Dette er et random bilde tatt fra russetoget på 17.mai. I bakgrunnen kan dere se arbeidsplassen min, på den nærmeste bygning kan dere se at det står Aftenposten. I andre etasje der jobber jeg. Ellers ser dere "Kuben" i bakgrunnen, uff. Det vil alltid hete Hønefoss senteret for meg, "Kuben" er etter min mening det verste navnet de kunne funnet på.

Min tur til å utfordre, hmm.

Trine
Linda

Marlene
Tilla
Anne og Linda
Sindre Ess
Martine

Nytt design, ta gjerne en kikk

Publisert: 08.okt.2009 @ 12:54 // Blogg // 6 kommentarer
Jeg har endret designet litt, ikke mye, gjorde det simpelt. Så skal jeg bruke litt mer tid på et nytt senere, jeg måtte bare bytte til noe nytt fordi jeg var så innmari lei det forrige. Kom gjerne med tilbakemeldinger. Tips, forslag og råd.

Hva syns du?

Jeg liker bloggen

Publisert: 08.okt.2009 @ 09:52 // Blogg // 11 kommentarer
Jeg satt å tenkte litt og kom til å tenke over hvor mye jeg liker bloggen. Jeg startet en blogg for to år siden ca, men klarte aldri å følge den opp. Så begynte Cecilie å blogge og hun klarte å følge det opp, så da tenkte jeg at jeg jammen skulle klare det også. Så jeg slettet den gamle bloggen og laget meg ny, som en ny frisk og det funket. Siden da har jeg klart å følge opp og nå må jeg ikke lenger hardt prøve for å få det til. Jeg hadde laget meg et bilde av at blogging måtte være sånn eller sånn, men der tok jeg feil, og når jeg først fant mitt blogge-jeg, var det ikke noe problem å vite hvordan det skulle blogges. Jeg har prøvd å plukke opp tips og fått litt veiledning av mine venninner som også blogger, der i blandt Thelise, Anne og Irmelin.
Noen av disse låt som følger:
- vær deg selv
- skriv om det du selv ville ønsket å lese, altså ting du selv interesserer deg for
- vær personlig
- bruk bilder
- oppdater ofte
- fint design, header

Noen av disse har jeg prøvd å følge opp, men det finnes jo ingen fasit på hvordan en blogg skal være. Når det gjelder design og header sliter jeg litt, jeg får ikke til kodene!! Så tips, hjelp og råd er hjertelig velkommen. Jeg begynner å gå møkk lei utseende på bloggen nå.

Men faktumet er hvertfall at jeg liker bloggen. Den gir meg noe i hverdagen, en liten glede, en liten gnist. Og synes at det er leit med de dagene jeg ikke finner noe å blogge om eller ikke har tid til å blogge. Men jeg gjør så godt jeg kan.

smil

Liker du bloggen?

Sjekketriks

Publisert: 07.okt.2009 @ 15:10 // Blogg // 4 kommentarer

Vi hadde en samtale på skolen igår som fikk meg litt inspirert. Altså sjekketriks, gutter drar det dårlige sjekketrikset etter det andre og får ikke napp. Mon tro hvorfor? For det første er etter min oppfatning er sikkert 70 prosent av sjekketrksene nedverdigende og støtende. Sjekketriks som går direkte på kvinners kropp er først og fremst  krenkende og for det andre er det veldig upersonlig. Virker jeg så lett på tråden at han tror at jeg går til sengs med han kun ved å bruke den replikken. Bare sånn for å ha sagt det gutter, så vil dette mest sannsynligvis sørge for at dama snur ryggen til og går, og herfra er det vanskelig å ro seg inn igjen. Har man gjort dårlig første inntrykk og særlig et sånt et, så er det en lang vei tilbake. Men man skal selvsagt ikke bare være negativ til sjekketriks, noen er kjempe søte og sjarmerende, og noen er morsomme. Som Joey's line i Friends "How are you doin?", den er så genial. Men det er selvsagt måten han sier det på som gjør den bra da. Tenkte hvertfall jeg skulle legge med noen sjekketriks jeg fant på nettet.

Sånn som denne, enten har jeg misforstått den eller så erden rett og slett bare stygg:
-
Hei. Jeg er her for å beskytte deg mot dine beundrere! Hvilke beundrere tenker du vel! hmm...du har rett! da drar jeg igjen!

randoms:
- Du tåler ikke alkohol særlig bra. En drink og Du må hjem i senga di, to drinker og VI må hjem i senga MI.. Skal vi drikke i kveld? Jeg spanderer to drinker..

- Din stemme gir meg en pirrende følelse av velbehag og ubehag...Velbehag fordi den gir meg en mening med livet...Ubehag fordi du er en uoppnåelig drøm...

- Jeg elsker deg. Så lite, så enkelt, så godt å få høre, så godt å få sagt, det varmer og gleder, hver dag som hver natt.

- I natt felte jeg tre tårer. En fordi jeg savner deg, en fordi jeg elsker deg, og en fordi du ikke er min...

- Hvis jeg fortalte deg at du har en fantastisk kropp, ville du brukt det mot meg?

- Jeg er lett på tråden, er du?

- På grunn av høye strømpriser kommer Østfold energi med en forespørsel om du er villig til å selge noe av din enorme tiltrekningskraft?

- Skal du være med hjem og trylle?? Først puler vi, å så forsvinner du!


-
Det er så ryddig her.. Skal vi rote litt?

- Hei, gikk ikke vi på to forskjellige skoler?

- Tar du imot innmeldinger i fanklubben din?

- Gjorde det vondt da du falt ned fra himmelen?

- Øynene dine har samme farge som Porschen min?

- Kan du trøste meg? Jeg fikk vondt da jeg falt for deg

- Kan jeg få et bilde av deg? Jeg må vise til julenissen hva jeg ønsker meg

- Oppskriften min er som følger: En dose meg, en dose deg, eltes til det blir hardt, serveres dampende hett.

- Kan jeg by deg på en drink, eller vil du bare ha pengene?

- Har du en femmer? Min mor sier alltid at jeg må ringe henne når jeg har funnet drømmekvinnen.

- Jeg finner ikke valpen min, kan du hjelpe meg å lete? Jeg tror han forsvant inn på et billig motellrom?

- Det at jeg mangler tenner, betyr betyr bare at det er desto mer plass til tungen.

- Tror du på kjærlighet ved første blikk, eller skal jeg gå forbi igjen?

- Tok du meg på rompa?? ?-Nei.? ?Har du lyst?


Denne fungerer dårlig på norsk, men er jo litt søt. Og som Thelise sa her i går. U og I er sammen på tastaturet.
- If I could rearrange the alphabet I?d put U and I together.

Jeg fant et dusinvis med vitser jeg ville putte inn, men var redd det ble litt mye.

Et lite tips kan være:
vær sjarmerende og personlige, gi av dere selv. Hvis jenta/gutten føler at du virkelig er interessert, får du nok lettere napp. Vanskelig å uttale seg om hvordan gutter vil bli sjekket opp, men tror det der gjelder de fleste jenter i det minste.
Men for all del, ikke gjør som Ross gjør her i videoen, lær av hans feil. hehe
Så, vet du om noen gode, dårlige eller andre sjekketriks?Jeg har mye å ta igjen

Publisert: 05.okt.2009 @ 11:07 // Blogg // 0 kommentarer

Jeg tror det er ny rekord, 3 innlegg på kort tid, men jeg har mye å ta igjen vet dere

1. Siste du drakk: vann
2. Siste telefonsamtale: Marius
3. Siste mottatte sms: Cecilie
4. Siste sangen du hørte på: som jeg husker må det bli da, og det var Lady Gaga - paparazzi
5. Sist du gråt?: Lørdag

DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Ja
16. Sluttet å være forelsket: Ikke helt
17. Ledd til du har begynt å gråte: nja
18. Møtt noen som har forandret deg: ja
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: No doubt
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: ja
21. Kysset noen fra din top friends liste: top friends?SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha: 2, en gutt og en jente. Kanskje 3..
24. Har du kjæledyr: Ja, en hund
25. Vil du forandre navnet ditt: tror ikke det
26. Hvordan feiret du din siste bursdag: med fest på Veme sammen med Taran og Cecilie
27. Når våknet du i dag: Første gang? kvart på seks tror jeg, da klokka til Marius ringte
28. Hva gjorde du midnatt i går: La meg til å sove
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Bli ferdig på videregående
30. Sist gang du så pappan din: På fredag
31. Hva ville du forandra i livet ditt: flere ting, men skulle ønske jeg kunne begynne med akkurat det jeg har mest lyst til akkurat nå
32. Hva hører du på akkurat nå: Lyden av en lastebil utenfor og lyden fra museklikking og tasting på tastatur i klassrommet
33. Har du noensinne pratet med en person som heter: Som heter hva?
36. Hva er ditt virkelige navn: Katrine
37. Sivilstatus: Kjæreste
38. Stjernetegn: væren
39. Gutt eller jente: jente
40. Barneskole: sylling barneskole og Toso barneskole
41. Ungdomskole: Jevnaker ungdomskole
42. Videregående: Hønefoss videregående
43. Hår farge: brunette, mørk blond et eller annet eller noe. Opprinnelig
43. Langt eller kort hår: Langt, tror jeg
45. Høyde: 1,63, liker det ikke. ville helst vært høy eller liten, ikke midt mellom
46. Er du betatt av noen: Ja
48. Piercinger: navel, tunge, har hatt i nese. og øre?
49. Tattovering: nei
50. Høyre- eller venstrehendt: høyre


AKKURAT NÅ:
61. Spiser: ikke, men sulten
62. Drikker: ikke, men tørst
63. Nå skal jeg: Jobbe med æsj-oppgave, flash og uttrykshistorie
64. Hører på: susing fra vifte og pc-lyder. Ble jeg ikke akkurat spurt om dette?
65. Venter på: at det skal bli matfri, skoledagen skal fly, at uken skal gå fort, at tiden skal gå fort, at skoleåret skal gå fort

FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn: ja, men ikke enda
67. Lyst til å gifte deg: ja, men ikke enda

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne: Øyne
70. Kyss eller klem: begge deler, ja takk. Men alltid hærlig med en god klem
71. Høyere eller lavere: høyere
72. Eldre eller yngre: Ikke yngre
73. Romantisk eller spontan: Både og, kommer ann på
74. Fin mage eller fine armer: Armer
75. Tattovering eller piercing: tattovering, men, det er alltid et men
76. Voldsom eller forsiktig: en blanding
77. Forhold eller bare lek: Sånt tar man som det kommer
78. Bråkmaker eller tilbakeholden: tilbakeholden

HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: Det spørs hva man legger i fremmed. På en måte ja, på en måte nei..
80. Drukket sterk alkohol: ja
81. Mista brillene/linsene: ja
82. Sex på første date: nei
83. Knust noens hjerte: ja
84. Fått ditt eget hjerte knust: ja, men ingenting som ikke har gått over
85. Blitt arrestert: nei
86. Takket nei til en invitasjon til date: ja
87. Grått når noen har dødd:  ja
88. Likt en venn som er gutt: snodig spørsmål, men ja?

TROR DU PÅ:
89. Deg selv: alt for lite
90. Mirakler: noe
91. Kjærlighet ved førtse blikk: ja og nei
92. Himmelen: den er jo der
93. Nissen: skulle ønske
94. Kyssing på første date: kommer ann på
95. Engler: ja

SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: ja
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: nei
98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: ja
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: ting som i gjenstand? ikke godt å si. Friends skapet mitt kanskje

Denne lånte jeg av Thelise, by the way

Kunstverk av Marius

Publisert: 05.okt.2009 @ 10:43 // Blogg // 7 kommentarer
De fleste i klassen min og noen randoms fra historie klassen har nok sett bakgrunnen min. Det kreative verk av Marius Rolstad. Det var en kveld for en tid tilbake at jeg plukket opp pc'n min og måtte smile da jeg innså at Marius hadde lånt den. For bakgrunnen min så slik ut.
marius og katrine

Jeg var litt i tvil om jeg turte å offentligjøre dette kunstverket, men slik ble det til. Jeg tror noen har lurt litt når de har sett den. hehe. Og om det skulle være noen som lurer, så er Marius kjæresten på 19 år. hehe. Men den er jo egentlig bare søt da. Så får vi se hvor lenge Marius lar meg ha den liggende her. hehe

Hva synes dere? Fin?

uttrykkshistorie første time på mandag, uff

Publisert: 05.okt.2009 @ 09:39 // Blogg // 4 kommentarer
Jeg har hatt en uke med høstferie og det pleier å være tungt nok første time på mandag etter helgen. Så første time på mandag etter ferie er hvertfall tung. Og her setter læreren igang med uttrykkshistorie, masse teori. Jeg ser gjesp etter gjesp og ukonsentrerte elever rundt om i hele rommet. Når læreren stiller spørsmål er det ingen som svarer. Ikke fordi ingen kan det, men hodene har ikke rukket å fungere enda. Hjernecellene trenger litt tid til å våkne til live igjen etter en uke med ferie. Sånn er det på samme måte de siste timene på fredager. Alle gleder seg til helgen og de fleste er allerede mentalt innstilt på at det er helg. De fleste er gjerne litt mer urolige og vanskelig å få til å konsentrere seg. Det er ikke noe vi gjør med vilje, det er bare sånn det er. Men nå er det heldigvis straks friminutt. Cant wait!
tegn i tid
uttryks
Kjenner noen seg igjen?

Og når det gjelder frafallet mitt, grunnet mangel på blogging vil jeg bare si: Har ikke hatt tid og energi, og diverse ting har forstyrret mitt bloggefokus. Beklager det altså, skal prøve å ta meg sammen nå.
hits