september 2009

Marius og Katrine har vært kjærester i 2 og et halvt år idag

Publisert: 26.sep.2009 @ 11:42 // Blogg // 6 kommentarer
Det stemmer, kos er det:) Jeg vet at det er litt sånn små tåpelig men, sånn er det bare. Big day for me, jepp jepp.
marius og katrine søte

Gammelt bilde av oss, tatt noen måneder etter at vi ble kjærester. Favoritt bilde mitt!

trist og lei, det er meg

Publisert: 25.sep.2009 @ 20:51 // Blogg // 1 kommentar
I dette øyeblikk. Men må prøve å lette humøret, så derfor skal jeg synge litt Sing Star med Kristina og Per Ø, så håper jeg det blir bedre snart.

sing star

Prøvd Sing Star før? er det pent å høre på da?

Når du innser at det faktisk ikke er en drøm

Publisert: 23.sep.2009 @ 12:50 // Blogg // 8 kommentarer
Alle kjenner seg sikkert igjen når jeg snakker om den opplevelsen man får når man våkner opp fra en vond drøm og blir så ekstremt lettet når det går opp for en at det heldigvis bare var en drøm. Vel, for første gang har jeg opplevd at jeg ikke våkner. Det er ingen drøm, men jeg vil så gjerne at det skal være det. At jeg nå straks kommer til å våkne og kan puste lettet ut, for alt som skjedde var bare en drøm. Men nå har jeg ventet så lenge på å våkne, og jeg innser at jeg ikke kommer til å våkne. For dette er ingen vond drøm, dette er den vonde virkelighet..
angelsad
Link på bildet, leitet det fram på google en plass.


Følt det sånn selv noen gang?

....

Publisert: 21.sep.2009 @ 12:21 // Blogg // 5 kommentarer
Ikke jeg som har tegnet, link på bildet.
Kun illustrasjon..

tristjente2

Helgen 11-13 sep

Publisert: 18.sep.2009 @ 16:18 // Bildeblogg // 3 kommentarer
Ja, det ble faktisk fredag før jeg skulle få blogget om helgen min. Leit, men sånn er livet. Helgen var kjempe ålreit. Vi dro først til Solør, og på vei dit sovnet jeg i bilen. Det er nesten 3 timer å kjøre, sovnet vel ved halv elleve tiden, jeg var nok sliten etter en hard uke. Men våknet da vi var fremme sånn ca kvart over ett, noe som egentlig er alt, alt for sent. Men men, vi fikk satt opp campingvogner og det som var og fikk kommet oss i seng. Våknet til helt ålreit vær, men var ganske kjølig. Sånne detaljer har dere ingen interesse av å høre om.
Har 750 bilder fra helgen, men det blir litt kjedelig å skulle se på alle de. Så har plukket ut noen som jeg legger ut. Det er for det meste sykkel og kjøre bilder, siden det er dette jeg har tatt mest bilder av.

start mindre
Her står gutta klare til start. Marius står som nr. 3 på linje nummer 2, herfra. I gul skjorte.
Dette er Enduro løpet fra lørdag på Solør.

mindre fart bilde
Og starten er i gang.
dsc1207redigertmindre
Her har de kommet seg over Cross-delen.
emil og synne mindre
Synne og Emil. Det var ikke bare jeg som tok bilder.
dsc1583
Synne er tøff med caps. hehe
dsc1665
Emil er linselus :-)

dsc1882
Mattis liker ikke kameraet.
dsc1896
Men det gjør, Lene. hehe
marius sving redigert copy
Marius på hjul.
dsc1611
Pål Anders Ullevålseter
dsc1612
pl anders og dama copy
Og her er han med den nye kjæresten sin. hehe. Jeg mener jeg aldri har sett at han har hatt med seg ei på løp før, og jeg skal ikke nekte for det, jeg blir skikkelig nyskjerrig. Kjempe pen jente og helt sikkert veldig hyggelig. Uansett, er det koselig det da:-) Av dette kommer overskriften fra, by the way. Kanskje vet ikke alle hvem Pål Anders Ullevålseter er heller?
dsc1772redigert copymindre
tandom fyr 2 redigert copy
dsc1949
Dette er bilder fra premie utdelingen. Beklager litt dårlige bilder, men måtte stå på lang avstand og jeg har så liten linse. Så det var grenser for hvor mye jeg fikk zoomet uten å ødelegge bildet. Her står Mattis på pallen, fikk 3.plass.
pallen pl anders redigert copy
Elite klassen: 1.plass Pål Anders Ullevålseter, 2. plass Jon Christian Seljord og 3.plass Vidar Lier
pallen marius redigert copy
Marius på pallen. Fikk 1.plass i klassen sin.
dsc1927
Marius like etter mål plassering, fikk blomster.
dsc1953
Det var veldig god stemning under premieutdelingen. Med fint vær og greier.

Så bar det videre til Elverum lørdag kveld. For at gutta skulle kjøre løp nr.2 på søndag.
dsc2009
dsc2013
dsc2011
dsc2015
Vi måtte stoppe å vaske syklene på en statoil stasjon. Her kom vi 2 biler med campingvogn og en bobil, pluss noe bil-følge. Føltes som vi tok over hele stasjonen. hehe
dsc2016
Utrolig nok var jeg der også. hehe


dsc2075
Søndag morgen og gutta mekker med sykler og fikser diverse nødvendigheter.

Løpene er i gang
random fyr1 redigert
random fyrer 4 redigert copy
random fyrer3 redigert copy
Bare noen bilder jeg plukket ut og redigerte blandt de mange hundre jeg tok mens de kjørte
mariushjelm1 copy
Marius måtte gi seg midt i siste heat fordi sykkelen ikke ville mer
dsc2395
Og Marius likte ikke at jeg sto å tok bilde av han, så han rappet like så godt kameraet. Han vil nok heller være bak kameraet enn foran hvis han får velge selv. hehe

Mange som har det sånn eller? Helst bak kameraet enn foran?

Hjelp meg?!

Publisert: 17.sep.2009 @ 10:24 // Blogg // 10 kommentarer
Dilemma her. Saken er den at jeg er usikker på om jeg skal bestille meg russegenser eller ikke. Og om jeg skal velge den jeg har lyst på, som er i rosa. Typisk nok, særlig siden russebuksa er rød. Så jeg tenkte at dere kunne hjelpe meg.
rosa russegenser


3 valg:
- Kjøpe genser, men ikke rosa (isåfall hvilken farge?)
- Kjøpe rosa genser
- Ikke kjøpe genser


Please people,  hjelp meg :-)


Enkelte ting forstår jeg bare ikke

Publisert: 15.sep.2009 @ 10:36 // Blogg // 2 kommentarer

På vei til skolen i dag ble jeg liggende bak en scooter og sykkel som lå side om side. I løpet av et par sekunder hadde sykkelen klart å passere scooteren. En sykkel kan komme opp i en hastighet som er langt mye høyere enn en scooter kan. Men å sykle er det ingen aldersgrense for, en 7 åring kan sykle fortere enn det en scooter/moped kan gå. Nå skal det sies at dette var i en nedover bakke, men hvilken betydning har det? En scooter går fortere i nedover bakker de også. Da jeg selv kjørte scooter havnet jeg i farlige situasjoner fordi folk SKAL forbi mopedister. Og det er vel egentlig bare flaks at det gikk bra. Man skal teknisk sett ikke få kjørt fortere enn 45 kilometer, men kan ligge mellom 50-60 km i medvind. hehe. Uansett, tilbake til poenget. Jeg mener at det burde vært en anelse større fartssperre på mopeder og scootere. Men jeg vet det er mange forskjellige meninger ute å går og jeg vil gjerne høre din.
sykkel vs scooter
Hva mener du generelt om mopeder og scootere? og særlig fartssperrene?

Jeg måtte smile

Publisert: 14.sep.2009 @ 22:04 // Blogg // 2 kommentarer
Mange av dere har sikkert fått samme feilmelding i firefox før, men jeg har alltid vært tilhenger av Internett Explorer og byttet nylig om til Firefox. Jeg måtte hvertfall smile da dette dukket opp foran øynene mine. Originalt må jeg si. hehe
dette er pinlig firefox copy

Ser du? "Dette er pinlig". haha

litt irritert

Publisert: 14.sep.2009 @ 15:38 // Blogg // 1 kommentar
Jeg er litt irritert. For jeg får ikke tid til å blogge om helgen min før senere, enten seint i kveld, i morgen, onsdag, torsdag eller fredag. Who knows? For jeg har ikke tid til å få skaffet kabelen til kameraet mitt, og ikke finner jeg tid til å skrive om helgen heller. Intet helge-innlegg uten bilder. Så det blir når det passer, og det aner jeg ikke når kommer til å bli. Lei situasjon. Men mest dumt at jeg kommer midt i uken før jeg for blogget om helgen min. Men nå sitter jeg og venter på at Marius skal komme hjem fra Mjøndalen, han går på skole der på mandager. Når han kommer om en halvtimes tid skal vi dra bort på valglokalet og legge igjen vår stemme. Mens jeg sitter her å venter kan jeg jo blogge litt.

Den siste uken har jeg sittet å¨surra med HTML, CSS og diverse. Men kommer ingen sted. Jeg har lyst til å endre design og header, men vet ikke til hvordan eller hva. Gi meg noen ideer, om farger, form og diverse. Og om du vil hjelpe, så si gjerne ifra. Så, noen ideer kjære mennesker?

Jeg kan nesten ikke vente på New Moon

Publisert: 14.sep.2009 @ 12:41 // Blogg // 3 kommentarer

Internett, min beste venn?

Publisert: 11.sep.2009 @ 19:16 // Blogg // 1 kommentar
Tja, ikke langt fra hvertfall. Jeg skal dra til Elverum i kveld og merker at jeg ikke gleder meg så mye. Men mest fordi jeg ikke har internett der. Pc'n tar jeg med selvsagt, har en del lekser å gjøre så. Men internett er det verre med. Og da får jeg ikke blogget. En hel helg, ja, jeg vet det er tåpelig. Men det kan til tider bli litt kjedelig på tur, og da hadde det være greit å kunne omgitt seg litt med omverdenen. Pc blir ikke helt det samme uten internett, og dessuten, rett som det er får du bruk for det. Uansett, jeg har nok bare godt av litt internett-fri. Men internett der oppe kunne ha vært en gyllen mulighet til å få litt utbytte av en hel masse dødtid.
taste

Ønsk meg god tur og du må ha en fin helg :-)

svelget en mygg

Publisert: 11.sep.2009 @ 17:03 // Blogg // 3 kommentarer
Jeg kom plutselig på en ting, jeg svelget en liten mygg idag, i gymmen. Det var ekkelt det. Den satte seg fast baki ved drøvelen, jeg prøvde å spytte den ut igjen, men det gikk ikke. Så tok til slutt det grusomme valget om å prøve å svelge den ned fordi det var så ubehagelig og kvalmt å ha den der. Og selvom den gikk ned føltes det som den fortsatt var der. Det klødde og jeg hostet i lang tid etterpå. Beklager at jeg gikk i detaljer her altså, men lær av mine feil og Hold munnen lukket.

svett

Publisert: 11.sep.2009 @ 14:07 // Blogg // 2 kommentarer
Fredag er ikke helt min favoritt dag, den er lang, for er ikke ferdig før halv fire. Som om fredag ikke var lang nok fra før?! Men ikke nok med det, vi har to timer gym midt på dagen. Så vi går glipp av to friminutt fordi vi må dra bort på stadion i matfri for å gjøre oss klare til gymmen. Og mister friminutt som skulle vært 45 min senere fordi gymtimene er sammenhengende. Men det aller verste med dette er at vi må tilbake på skolen etter gym, svette og slitne må vi sette oss ned og skal da forholde oss rolige i 3 timer til. Og idag var gymmen hard. Vi hadde intervaler. Opp og ned en bakke 3*5, ja, gøy. Men det positive er at man får mer energi og en frisk farge i kinnene i lang tid etterpå. Feels fresh, YEAH!
p9110007
Det er sjelden at jeg får så fin rosa/rød farge i ansiktet. hehe
p9110003
p9110012
p9110006
Thelise got more!
p9110020
Sliten gjeng.

Så, hva synes du om intervaler? og særlig på fredager? heheBensin-stopp

Publisert: 10.sep.2009 @ 22:49 // Blogg // 3 kommentarer
Jada, Katrine får til det meste. Og idag klarte hun å få bensin-stopp, på vei til jobb. Etter å ha hastet i vei hjemover rett etter skolen for å rekke å fikse noe før hun skulle på jobb igjen til kvart på fem. Så satte hun seg stresset inn i bilen og trodde hun kunne puste lettet ut da hun var 40 minutter tidlig i rute. Da hun hadde kjørt i 4 minutter tenkte hun: ÅNEI! F**N, da hun kjente at bilen begynte å fuske.

Jeg klarte utrolig nok å holde meg rolig, selvom jeg ble passe frustrert. Fikk kjørt inn til siden og satte på varsel blinken, sto rett rundt en kurve. Sikkert en av de verste stedene å få stopp. Selvom dette var ganske nærme en bensin stasjon hjalp det lite, da jeg akkurat hadde blakket meg helt og stipendet jeg ventet på, ikke hadde rekt å komme inn. Men her kommer jeg fram til en annen ting, at jeg har verdens beste storesøster og svoger :-) Disse to troppet opp med en gang og fikk hjulpet stakkarslige lillesøster i gang igjen. De ble dagens helter. Tusen takk Kristina og Per Øyvind!
Her er et bilde av de reddende englene mine.
kristina og perø


Fått bensin-stopp noen gang?

Army girl, jeg?

Publisert: 10.sep.2009 @ 09:36 // Blogg // 13 kommentarer
Jeg ble litt forvirret da jeg skulle inn på Min Side for å registrere at jeg ønsket å komme på sesjon. Dette er da over to år siden nå, jeg skjønte derfor ikke hvorfor kjæresten min ble innkalt til sesjon, men ikke jeg. Særlig når vi hadde aktivert på samme tidspunkt. Det viste seg at jeg hadde gjort fullstendig feil da jeg var inne for å registrere meg, men jeg husker at jeg syntes at det var uoversiktelig og forvirrende. Bare synd jeg ikke fant ut av hva som hadde skjedd før det nesten hadde gått ett år. For da kunne jeg vært ferdig med sesjon for lenge siden. Men hvertfall så jeg fikk til slutt hjelp til å registrere det, og etter en stund fikk jeg innkalling. Bare sånn at det er sagt, så har jeg fortsatt ikke bestemt meg for om jeg skal i millitæret, men jeg ville sikre meg muligheten om jeg skulle ønske det noen gang. Og da må jeg på sesjon for å finne ut om jeg er vernedyktig eller ei. Vel, jeg noterte meg datoen og var godt forberedt. Forhørte meg litt om noen andre kjente skulle oppover samtidig så vi kunne samkjørt, men fant ingen. Jeg skulle dit torsdag en gang i april mener jeg det var. Og tirsdagen før husker jeg at jeg nevnte for noen at jeg skulle på sesjon den uken. Men så kommer helgen og lørdagen, og det er da det går opp for meg, jeg var aldri der: jeg hadde rett og slett glemt å dra på sesjon. UFF. Så nå er jeg litt usikker på hva jeg gjør, for jeg har litt for stor over tro. Jeg er sånn at jeg tror at når sånt skjer, så er det en mening med det. Men jeg føler liksom at jeg fortsatt vil på sesjon sånn at jeg har muligheten til å dra i millitæret hvis jeg bestemmer meg for det. Så lurer litt på hva jeg gjør nå. Noen som vet om det er noen jeg kan kontakte f.eks? For at jeg kanskje kan få kommet meg på sesjon snart, det hadde vært greit. hehe

Men så er det noe annet ved denne saken da, og det er at jeg ikke vet om jeg tørr. Våger jeg? Er redd det blir veldig hardt, men likevel vet jeg at jeg hadde hatt veldig godt av det! hehe
army girlVil du millitæret? eller har du vært det? Og hva synes du om jenter i millitæret?

Et skritt fram, og to tilbake

Publisert: 09.sep.2009 @ 15:08 // Blogg // 8 kommentarer
Det stemmer vel ikke helt med det egentlige ordtaket, men det der passer bedre for meg nå. Jeg har prøvd så godt jeg kan å organisere og være strukturert med skolearbeid, jobb og lekser. Og jeg trodde derfor at jeg nå lå et skritt foran med planleggingen. Jeg trodde jeg hadde gjort alle leksene som var nødvendig for øyeblikket, og at neste innlevering ikke var før mandag, men der tok jeg jammen feil. Så mens jeg trodde at idag når jeg sluttet tidlig på skolen kunne jeg bare dra rett hjem for å slappe av og ha en hel ettermiddag med fritid, så tok jeg grundig feil. Jeg har misforstått historie læreren, og det viser seg at jeg har en innlevering til imorgen. KJEMPE SKUFFET. Så nå sitter jeg her og må jobbe med den pokkers oppgaven, jo før jeg blir ferdig, jo bedre.

Opplevd det samme noen gang?

09.09.09

Publisert: 09.sep.2009 @ 11:11 // Blogg // 2 kommentarer
Dette er nok bare en av de få gangene jeg vil bruke datoen som overskrift. hehe
Men hvertfall, Marte ble 18 år i går og i den sammenheng tok hun med kake på skolen.
p9080004

p9080006

Gratulerer så mye med dagen i går, Marte! :-)

Forrige helg..

Publisert: 09.sep.2009 @ 09:40 // Bildeblogg // 1 kommentar

Denne helgen ble ikke som den egentlig skulle. Lørdagen skulle jeg jo egentlig i bursdags party og på innflytningsfest, men skjebnen ville meg annerledes. Så jeg endte opp i en bil på vei til Kongsvinger lørdag ettermiddag, for Marius skulle kjøre Cross der på søndag. Til tross for uventet ending på helgen så er jeg fornøyd med den. Jeg har selvfølgelig dokumentert litt av min tid i kongsvinger. Så legger med noen bilder.
p9050007

p9050005

p9050002


p9050009
Lesestoff på turen
p9050014
Endelig fremme

p9050013
Fikser/ordner camping vogn og diverse
p9050020

Nattatid. Marius leser og jeg fotograferer


Søndag
Det som var særlig dumt var at jeg egentlig hadde med meg speilreflekskameraet mitt, men det var dessverre ikke strøm på batteriet. Så jeg ble nødt til å bruke digitalkameraet mitt istedenfor. Dette gjorde at flesteparten av bildene jeg tok denne dagen ble langt verre enn de hadde trengt å bli, men jeg gjorde det beste ut av det.
p9060026

Dette sto jeg opp til. Jeg sov litt lenger enn de andre fordi jeg kunne. hehe
Og er det noe som alltid følger med på løp, enten det er enduro eller coss.
Så er det irritasjon over kjøretøy som ikke går som de skal. I dette tilfelle var det crosser'n til Mattis.
Her følger det også diskusjoner hvor vidt det er kjøretøyets merke, sin feil. KTM er no dritt, Suzuki er  no dritt, bla bla bla...
p9060038

En annen ting som også ofte følger med på disse løpene er møkk, sand og leire.
Her er Marius inne fra første heat, mener det var det. Hvis ikke var det fra treningen..
p9060045

p9060035
p9060032

Det var ganske gjørmete der kan man si

p9060076
Marius klar til start

p9060064

p9060063
På grunn av at jeg brukte digitalkameraet mitt, ble omtrent alle kjøre bildene elendige og ubrukelige.
Så dette er de eneste jeg gidder å legge med. Men det kan hende jeg legger ut en eller annen video fra løpet senere :-)

Men dette var litt av helgen min i bilder. Beklager at det har blitt lite blogging fra denne kanten, men er veldig opptatt om dagen.

 

En tilstand verdt å dokumentere

Publisert: 07.sep.2009 @ 12:21 // Blogg // 8 kommentarer
Ja, her er mitt fravær og mine atdferd/orden anmkerkninger. Og status på antallet dager og anmerkninger = 0.
fravær 7 september 09

Hvordan er det med fraværet og anmerkningene dine?

Denna var søt - Bolla blålys

Publisert: 04.sep.2009 @ 21:06 // Blogg // 3 kommentarer
Jeg syns den var så søt at jeg måtte brå ta et par bilder
p9030006

p9030005

p9030004

Hva syns du? Hadde vært greit å være politi om man fikk kjøre rundt i denne, right?

det var en gang et menneske

Publisert: 04.sep.2009 @ 20:33 // Blogg // 3 kommentarer
video:det var en gang et menneske

I historie timen her om dagen så vi Det var en gang et menneske. hehe. Det er så dumt at noe av det nesten blir litt morsomt. Og jeg var lur nok til å filme litt av det, så jeg fikk delt litt av historie timen med deg.

Unnskylder dårlig klipping, effekter og diverse. Men jeg kjeder meg så brutalt i kveld. Godt gjort hvis du holdt ut nesten alle 3 minuttene. haha. Denne episoden av Det var en gang et menneske holdt egentlig på i hele 30 min.

Lærte du noe? hehe. Kanskje sett den før?

Helge planlegging

Publisert: 04.sep.2009 @ 19:18 // Blogg // 3 kommentarer
Jeg har ikke vært den mest aktive bloggeren de siste dagene, men har skjedd så mye. Jeg har tenkt på bloggen selv om jeg har vært opptatt med en del ting. Har husket å knipse noen bilder innimellom for det da, så det kommer nok noe mer innlegg de kommende dagene. Idag tar jeg nok en rolig kveld med litt forskjellig småtteri, kanskje litt blogging? det hadde vært fint. Imorgen lurer jeg på å kanskje ta en tur på jobb, men har ikke bestemt meg helt. Så er det bursdagsfeiring av Irmelin og en tur til Anne på innflytningsfesten hennes. Skulle egentlig vært med Marius til Kongsvinger i helgen, da han skal kjøre cross-løp der. Lenge siden jeg har vært med nåm litt leit. Men ser ut til at jeg må bli igjen her hjemme denne gangen..

Hva skal dere i kveld da?

Gratulerer med dagen Irmelin!

Publisert: 04.sep.2009 @ 07:48 // Blogg // 3 kommentarer

Irmelin er 18 år idag. Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere! :-) Håper du får en fin dag, Irm. Bursdags hilsen fra Katrine.
305happybirthdayballoon300x300

Noen andre som vil gratulere Irmelin. Besøk henne her.

snar visitt

Publisert: 03.sep.2009 @ 10:19 // Blogg // 8 kommentarer
Før jobb i går var jeg innom Anne en tur i leiligheten hennes. Det ble en kort visitt, men kos var det. Det er en veldig lun og fin leilighet, akkurat passe stor. Den er ikke helt ferdig innredet enda, men det kommer med tiden. Jeg er litt  misunnelig egentlig. Marius og jeg får aldri flyttet inn i hybelen vår fordi den ikke er ferdig oppusset. Er litt lei, men håper hybelen min snart kan bli ferdig. Kjøkkenet er snart oppe vet jeg. Og da begynner det forhåpentligvis og nærme seg. Skal forresten få tatt noen bilder der en dag. Må bare huske på det. Her er noen bilder av leiligheten til Anne.
p9020007

p9020006

p9020005
Hun sa hun måtte rote for å kunne rydde skjønner dere :-) hehe

p9020008
p9020010

p9020013

p9020012

p9020018

p9020014

p9020016

Hybelen min blir ikke på langt nær så stor som den leiligheten her. hehe. Men jeg tror det blir hjemmekoselig og akkurat passe stort for Marius og meg. Inntil videre hvertfall..Det var det for nå.

Så det koselig ut?

Jeg skjelver fortsatt

Publisert: 02.sep.2009 @ 21:57 // Blogg // 6 kommentarer
Ja, mens jeg sitter her og skriver nøyaktig disse ord, skjelver faktisk hendene mine. Og pulsen går fortsatt på høygir, jeg er god og varm i kinnene og alle disse tegnene får varsellampen til å gå; BÆBUBÆBU. NERVØS. Jepp, jeg kjenner fortsatt følelsen av å være nervøs. Sånn ca. 19.45, etter å ha sittet med litt teori og rollespill i nesten to timers tid, var det tid for å flytte seg til telefon stolen. Jeg setter meg ned og mens veilederen min hjelper meg og forklarer meg hvordan jeg skal sette igang, prøver jeg for harde livet å skjule skjelvingen i stemmen min. Jo nærmere vi kommer første telefon samtale øker pulsen drastisk. Hvor mange ganger kan man høre sitt eget hjerte dunke når man sitter rett opp og ned? I mitt tilfelle skjer ikke dette svært ofte. Noe som bør si litt om hvilket nivå jeg var på. Jeg setter på meg hodetelefonene, sorterer alle jukse arkene mine frem og tilbake, hit og dit, og setter meg til slutt bare å kikker på skjermen. Jeg vet hva neste steg er, et tasteklikk. Jeg lytter litt nervøst, det er alt for stille rundt meg, jeg venter litt til. Så hører jeg et par andre gå igang med sine samtaler og jeg våger å trykke: RING. Og det ringer, det ringer og ringer. Og jammen er jeg glad når den kommer så langt at jeg kan trykke LEGG PÅ, for skulle jeg svart den telefonen hadde mottakeren kun hørt en vislende lyd, og lyden ville vært min skjelvende stemme. For hvert ring som går og ingen tar telefonen, så øker pulsen ti hakk for hvert ring. Jeg overdriver ikke, i enkelte øyeblikk føltes det litt uvirkelig der jeg satt. Men etter mange telefoner begynte det å bli bedre, jeg måtte psyke meg opp før hver samtale, men det ble bedre etterhvert. Jeg satt helt til klokka 20.59 uten et salg, helt som forventet. Men plutselig på slaget ni slår jeg jammen til. Jeg fikk salg, vel og merke det billigste abonnementet, men et salg var det da!! Jeg ble så glad at ord kan ikke beskrive. Det var også godt å høre da mannen jeg solgte til fortalte meg at han aldri hadde kjøpt hvis det ikke var for at jeg var så koselig. Hvis det ikke er god tilbakemelding, så vet jammen ikke jeg. hehe
Så nå er jeg super motivert til ny dag på jobb imorgen :-)

Hva syns dere om telefonselgere folkens? hehe

Preparing for work

Publisert: 02.sep.2009 @ 14:44 // Blogg // 2 kommentarer
Hei, mitt navn er Katrine. Jeg ringer fra Aftenposten med en særdeles hyggelig melding til deg. Ja, slik låter det når jeg skal jobbe som telefonselger. Jeg sitter her og har høytlesning for meg selv, prøver å forberede meg litt til i kveld. For da venter dag 2 av opplæringen. Gleder meg litt, men gruer meg faktisk mest. hehe. Det er derfor jeg sitter å forbereder meg litt, for at det kanskje forhåpentligvis ikke skal bli så ille. Men det går nok bra. Jeg skal innom Anne en liten tur før jeg skal på jobb, vi skal lage en kjapp middag. Det blir kos :-) Gleder meg til å se hvordan det har blitt i leiligheten etter at hun flyttet inn. Jeg kan prøve å ta noen bilder til dere hvis dere vil. Så får dere ha en fortsatt fin dag videre :-)
p9020009
Manus, vaktliste og info skriv. Se på den søte rosa mappen jeg har fått.

På en skala fra 1-10, hvor dumt tror dere at det høres ut når jeg sitter her og lese for meg selv? hehe

God morgen!

Publisert: 02.sep.2009 @ 07:44 // Blogg // 0 kommentarer
Idag hadde jeg litt god tid på morgenen gitt, så da lager jeg et koselig morgen innlegg jeg :-) Tror og håper at dette blir en fin dag. Særlig siden jeg våknet til sol og helt blå himmel. HERLIG.
p9020006
Beklager det dårlige bilde, måtte bare kjappe meg og ta ett.

Ha en fin dag folkens :-)

Min første telefonsamtale

Publisert: 01.sep.2009 @ 22:29 // Blogg // 4 kommentarer
Da var første dag i ny jobb overstått. For å være helt ærlig var det helt herlig. Masse ålreite mennesker, kjempe godt miljø. Gode, dyktige og morsomme sjefer, dette vil nok bli veldig spennende. Jeg tror jeg kommer til å trives, ingen tvil. Den neste store utfordringen vil komme til å bli selve telefonsalget. Idag var det kun teori og litt innledning til den praktiske delen. Satt å lyttet til de andre når de jobbet, for å lære og få et innblikk i hvordan det hele fungerer.  Imorgen er neste steg, min første telefonsamtale, jeg kjenner pulsen stiger bare jeg tenker på det. Det blir nok litt skummelt, men jeg får bite tennene sammen og gjøre det beste ut av det. Jeg har høye forventinger til meg selv og god tro, så det bør være et godt grunnlag sånn til å starte med. Og for all del må jeg ikke miste motivasjonen. Så gir jeg meg selv et lite klapp på skulderen for den gode innstillingen. Flink jente, Katrine

Så, har du hatt noen gode opplevelser idag du? :-)

Starter i ny jobb

Publisert: 01.sep.2009 @ 14:38 // Blogg // 4 kommentarer
Jepp, idag er første dagen i ny jobb. Derfor drar jeg rett på jobb etter skolen, tviler derfor på at det blir så mye blogging fra meg. Kanskje i kveld når jeg kommer fra jobb hvis jeg har noe å skrive om. Jeg kan jo fortelle om skoledebatten jeg var på idag og hvordan det gikk første dag i ny jobb, så skal prøve å få laget et innlegg. Ellers får dere ha en fin dag videre og ønsk meg lykke til :-)
hits