mai 2010

til evigheten og enda litt til

Publisert: 01.jun.2010 @ 00:45 // Blogg // 0 kommentarer
jeg prøver å tenke på det hele tiden, at sommeren og ferie er rett rundt hjørnet. greia er bare den at det er til lite trøst når jeg har 2 gjenstående eksamener, mulig 3. og at det ikke er trekk til den siste før 16.juni. altså, vi slutter den 22, noe som vil si at vi kommer til å holde på til aller siste slutt. ræva. ingen myk og hyggelig avslutning for oss i 3mka på hønefoss vgs. de to siste ukene av 2 lange skoleår på medier og kommunikasjon skal ikke avsluttes og nytes i hverandres samvær med hygge. nei, de skal brukes til stress og eksamensnerver til siste minutt. vel, det får meg vel til å sette ekstraekstraekstra pris på det når jeg endelig er ferdig, og jeg kan ta imot mitt vitnemål og vite at videregående nå endelig er bestått etter 4 forbanna lange år. det er ikke meningen å klage, eller jo, det er egentlig det

sorryy. dette ble et syteinnlegg, men det må til iblandt det også. imorgen er jeg nok mer munter. til tross for at det er eksamensforberedelser for kommunikasjons eksamen som vi har på onsdag. så har jeg nemlig hørt rykter om at sommeren kommer imorgen, og at det skal bli sol og varmt. så jeg er nok smørblid da skal du se. jeg har alt pakket og klart til imorgen, ligger klar under dynen for å sove. men jeg skal innrømme det at jeg gruer meg til denne eksamenen. tror den blir utfordrende. håper jeg får muligheten til å gjøre noe jeg kan. det gikk jo bra i fjor, får satse på at det går like bra i år.

poenget mitt var uansett at selvom det er tåpelig kort tid igjen av skoleåret, så føles det som en evighet unna. og enda litt mer enn som så. for dagene går snegletregt. uansett, nå må jeg sove. så er en dag mer overstått. god natt!

weheartit.com

barte baby

Publisert: 26.mai.2010 @ 07:48 // Blogg // 0 kommentarer


weheartit.com

vodka

Publisert: 26.mai.2010 @ 00:40 // Blogg // 2 kommentarer


weheartit.com

vaffel sko

Publisert: 20.mai.2010 @ 11:14 // Blogg // 6 kommentarer

WEHEARTIT.COM

trust

Publisert: 20.mai.2010 @ 00:18 // Blogg // 0 kommentarer
tillit og ærlighet er så vikitg, det er noe jeg alltid kommer til å sette høyt. jeg er svært direkte av meg, mest fordi det gjør situasjoner veldig mye enklere, man slipper å tråkke rundt i grøten. men også fordi da vet folk hvor de har meg, og jeg forventer det samme av dem. jeg har siden u.skolen blitt mye mer kresen og nøye på hvem jeg vil ha som mine venner, eller mer enn venner også, for den saks skyld. jeg samlet på feil type mennesker da, de som ikke egentlig brydde seg og hvertfall ikke kunne stoles på. men jeg har lært siden da, og nå vil jeg kun ha dem som kan stoles på. for de er av en sjelden art. noe som gir dem en høy verdi, og jeg er en samler,  jeg leter stadig vekk, fordi de er som sagt av fåtall og utrolig vanskelig å finne. jeg har nå klart å plukke opp noen få på veien, og de skal jeg selvfølgelig holde fast på. jeg liker tillit og ærlighet, det tror jeg alle gjør.


WEHEARTIT.COM

ser fremover

Publisert: 18.mai.2010 @ 13:55 // Blogg // 4 kommentarer
jeg begynner å se enden av tunnelen. det er siste innspurt med eksamener, prøver og diverse nå og det er en måned igjen til skoleslutt. jeg gleder meg veldig til sommeren kommer, for da kan jeg legge hjernen til hvile på hylla for en stund. det er nå det gjelder og jeg skal slå til alt jeg kan. jeg startet med å ta tidlig kvelden igår og føler meg derfor mye mer utvilt idag. og det er jo en start. nå skal jeg rense kroppen litt for alle giftstoffene jeg har inntatt de siste ukene. nå blir det en anelse sunnere mat, masse vann og mye søvn. kroppen min er sliten etter alt som har vært nå, så jeg må være litt snill med den. russetiden er tøff for kropp og sjel, men verdt det likevel.

jeg har det egentlig veldig bra til tross for eksamensstress, jobb, økonomi og en hel masse annet som jeg har å tenke på. jeg kommer meg gjennom, snart er jeg ferdig med alt og jeg kan slappe litt mer av. Ha en fin dag videre, det skal jeg!

WEHEARTIT.COM

ord strekker ikke til

Publisert: 17.mai.2010 @ 21:54 // Blogg // 0 kommentarer

Gratulerer med dagen!

Publisert: 17.mai.2010 @ 21:15 // Blogg // 0 kommentarer
Tidenes 17.mai nærmer seg nå slutten for meg. jeg er ferdig som russ, men russetiden 2010 har vært en helt herlig periode. det har vært slitsomt, mange kleine dager, hese stemmer og noen forkjølelser har kommet og gått. men jammen har det vært verdt alt sammen. det har vært mye latter, mye sang, mye alkohol, mye moro, mye rulling og en hel haug andre flotte øyeblikk som alltid kommer til å bli husket. jeg skulle ønske jeg skrev meg en dagbok for hver dag i russetiden, for å bevare hver eneste dag og hvert eneste øyeblikk, men noe skal kanskje glemmes også? vel, takk for nå hvertfall. jeg kommer aldri til å glemme denne tiden. tusen takk til Ringeriksrussen for en herlig russefeiring, minnene skal jeg ta med meg videre resten av livet. når går tiden så fort, alle skal hvert til sitt og vi nærmer oss den voksne verden med stormskritt. jeg hvertfall, skal nyte hvert eneste sekund som ung og skal leve livets glade dager. Gratulerer med dagen, alle sammen!

dont worry, please

Publisert: 12.mai.2010 @ 00:41 // Blogg // 0 kommentarer

gidder ikke, orker ikke, bryr meg ikke

Publisert: 12.mai.2010 @ 00:32 // Blogg // 0 kommentarer
nei, for sånn er det. russetida stjæler all min tid. ikke at jeg klager da! for all del. men jeg er busy, det finnes ikke fritid. den lille tiden man har mellom skole og festing brukes febrilsk til lekser. så er det jobb ved siden av, nei, det blir så vidt tid til å sove. det henger noen bekymrede familiemedlemmer over min skulder og følger med, sånn at det går bra med katrine. men det er bare hyggelig, jeg liker at de bryr seg. mor stilte meg spørrende om jeg syns hun tok for lite kontakt, da svarte jeg nei. hun skal ikke føle noen plikt. hyggelig med en melding i ny og ned, men ikke mer enn at hun føler for det selv. neida, for katrine klarer seg selv, hun er så selvstendig og ansvarsfull så, ikke noe å si på det. ta det med ro mamma, jeg er voksen nå, littegranne hvertfall, det går så fint så. jeg kommer krypende opp i armkroken din den dagen jeg trenger det. så ikke tenk på det, jeg kommer til deg når det trengs. og storesøster som er så søt og snill og grei, setter så pris på at du passer på meg. minner meg på dette med søk av skoler, nok søvn, helsa og skole+lekser. takk, jeg er så glad i dere. nå er det natta, nok en gang. jeg skal spille en godnattsang og sovne inn på puten min.

men her ser dere at selvom bloggingen frafaller så er jeg i levende live. bildet er tatt under HBK-Molde for 1,5 uke siden

black and white

Publisert: 03.mai.2010 @ 01:39 // Blogg // 0 kommentarer

WEHEARTIT.COM
hits