april 2010

et skritt nærmere lykke

Publisert: 28.apr.2010 @ 12:15 // Blogg // 2 kommentarer
jeg vet lenger ikke hva jeg skal si, jeg sitter her med åpen munn og tenker etter
prøver å finne ord som kan forklare, beskrive, et eller annet
men konsentrasjonen min er egentlig kun der følelsene mine er
der jeg er glad, fornøyd og lykkelig
jeg finner nemlig ikke ord som kan beskrive hvor bra jeg har det
og jeg begynner å tenke at det skal få lov til å være sånn for denne gang
at nå skal jeg bare nyte og ikke si noe, for hvem vet hvor lenge denne gode følelsen vil vare

good night, darling

Publisert: 27.apr.2010 @ 23:40 // Blogg // 0 kommentarer
passionate

Publisert: 27.apr.2010 @ 13:49 // Blogg // 2 kommentarer

WEHEARTIT.COM

bedre tider

Publisert: 21.apr.2010 @ 23:46 // Blogg // 0 kommentarer

WEHEARTIT.COM

are you leaving me, baby?

Publisert: 19.apr.2010 @ 13:20 // Blogg // 0 kommentarerdet startet så bra

Publisert: 19.apr.2010 @ 01:25 // Blogg // 1 kommentar

trøtt tirsdag

Publisert: 13.apr.2010 @ 10:19 // Blogg // 6 kommentarer
det ble sent på meg i natt, så jeg klarte ikke så overraskende å forsove meg. men i kveld, da, da skal jeg legge meg tidligere. for jeg er grusomt trøtt i dag, og sånn orker jeg ikke å ha det i morgen. da er det nemlig revyfilmrealeasePARTY på Alfred. jeg må også få stryki på merkene på russebuksa mi snarest. det er nemlig russedåp allerede på fredag, som tiden flyr! nå er det mediefag resten av dagen, som mest sannsynligvis blir ti på tre. selvom klassen prøver å fikse at vi skal få gå ett. så er det jobb i kveld, og etter det må jeg jobbe med driit-lyd-rapport. så må jeg betale noen regninger. ja, dette er en trøtt tirsdag. så får håpe at den blir noe bedre ved at vi f.eks får lov å sitte ute i sola å jobbe. jeg elsker vårværet som er om dagen. det gjør meg så glad!


BEAUTIFUL DAY

Publisert: 11.apr.2010 @ 17:49 // Blogg // 0 kommentarer
det ble bra i går. nå som jeg har fått på det rene at alle hadde det gøy og er fornøyde etter et het feiring i går, så gleder jeg meg over kvelden jeg også. brukte litt for mye energi på å passe på, rydde og være vert at jeg selv glemte å ha det gøy til tider. men syns likevel det var kjempe hyggelig, og særlig at så mange ville komme. vi var 30 på det meste tenker jeg og jeg hadde overvurdert hvor mye bilskyss vi trengte, så måtte sende to hyggelige sjåfører hjem igjen. beklager det, men kjempe snilt å stille opp. vi kom oss alle til byen og hjem, for de som skulle det, og det er det viktigste. håper alle hadde det bra og koste seg. jeg fikk gratis skyss hjem i går, det satte jeg pris på, Fredrik. var egentlig forberedt på å rydde før jeg la meg i går, var en god del kan man si. men min snille mamma hadde ryddet, vasket og ordnet det plettfritt. så jeg kunne bare gå rett til sengs. tusen takk mamma<3

idag er formen kjempe fin, ikke antydning til å ha vært utpå igår, bortsett fra litt ryggsmerter etter fall i fliser. har spist grisemat fra jafs sammen med mamma og bare slappet av ute i SOLA. DEILIG DAG! jeg skal ned på besøk til familien Rolstad etterpå, lenge siden jeg har sett dem nå, så gleder meg.

skal forresten legge ut masse bilder fra feiringen igår senere, vet ikke når det blir, men skal få gjort det. så vær tålmodig. tar bare med et bilde av meg fra i går.

GLADKATRINE

Publisert: 10.apr.2010 @ 12:16 // Blogg // 2 kommentarer
ja, i dag er jeg glad. jeg la meg rundt 03-tiden i natt, stresset og fikset og ordnet og surret med hvem som kommer i kveld og ikke. med skyss og litt diverse. så våknet jeg halv elleve i dag til sollyset som skinte på meg gjennom vinudet. det finnes ingen bedre måter å bli vekt på. herlig. så det ga et godt grunnlag for dagen. men ikke bare det, jeg var forberedt på en dag med masse rydding og surring her hjemme, ordne til i kveld. men den snille mammaen min hadde ordnet, ryddet og fikset for meg. så det var ikke mye jobben som sto igjen. nå sitter jeg bare her da, og kikker gjennom spillelister og koser meg lettkledd med verandadøra åpen. min konklusjon for dagen er at LIVET ER HERLIG! jeg bare gleder meg helt sinnsykt til i kveld. må snart begynne å finne frem det jeg skal ha på meg til i kveld. så får jeg komme meg nedover til jevnaker, kjøpe litt smått og plukke opp Anne. vi skal spise pizza og stæsje oss før de andre kommer. kos!

(forresten ett 3 år gammelt bilde, samme var det jeg la ut i går. fikk tilsendt gamle bilder av Marius nemlig, det er litt moro med gamle bilder, litt flaut, men mest moro)

 

I like to be different

Publisert: 09.apr.2010 @ 22:55 // Blogg // 0 kommentarerFREDAG KVELD

Publisert: 09.apr.2010 @ 21:00 // Blogg // 4 kommentarer
har akkurat spist en helt sinnsykt mettende...ehm, bosnisk snurredingsting med kjøttdeig inni. det var dritgodt, men ble altfor mett. mamma hadde med hjem fra kafeen. idag startet dagen ganske ræva, men utviklet seg helt greit. ser fortsatt frem til senere i kveld, da skal jeg slenge meg foran tv'n eller pc'n med en film, serie eller et program av et eller annet slag. det er FREDAG og jeg tror det blir digg å ligge litt alene for meg selv å ta det helt med ro.


det er bare meg og mamma hjemme denne helgen, resten av flokken har reist til Trysil på hyttetur,  er egentlig ganske greit at det ikke er så mange hjemme med tanke på at det kommer nesten 30stk i 20års feiringen min i morgen. her kommer det til å bli liv utover kvelden, blir nok drit bra! skal ordne litt små ting i kveld til i morgen, ringe maxitaxi så vi kommer oss på byen, og ordne en veibeskrivelse så folk finner frem til meg. i morgen tenkte jeg å henge opp ballonger, ja du hørte riktig, ballonger. jeg bor litt ukurant til, så må bruke litt tradisjonelle metoder.


har vært på polet i dag og kjøpt meg en kjær Bacardi Apple, den skal drikkes med måte, den må den bare. jeg er vert i morgen, så får holde meg litt i stø kurs. noe mer å si for dagen? hmm. kan kanskje spørre folk om de har noen gode forslag til yrker man kan kle seg ut som? tema på feiringen i morgen, man skal kle seg ut som det man ville bli når man ble stor. hva ville du bli når du ble stor, da du var liten?
WEHEARTIT.COM

CAPS LOCK DAY

Publisert: 09.apr.2010 @ 00:49 // Blogg // 4 kommentarer
IDAG SKAL ALT SKRIVES MED STORE BOKSTAVER. OG DA MENER JEG ALT, DET ER NEMLIG CAPS LOCK DAGEN. SÅ GJØR SOM MEG OG EN HEL MANGE ANDRE MENNESKER VERDEN OVER. SKRIV ALT MED STORE BOKSTAVER, UANSETT HVOR ELLER HVA. LITT SÆRT, LITT SLITSOMT, MEN MEST MORSOMT! JOIN FACEBOOK GRUPPEN HER: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=320730756350&index=1

waiting for summer

Publisert: 08.apr.2010 @ 13:41 // Blogg // 0 kommentarer

Ny torsdag

Publisert: 08.apr.2010 @ 09:54 // Blogg // 0 kommentarer
det er ny ukedag, ny torsdag. jeg har akkurat hatt norsk og har friminutt nå. kommer til å ta meg en gulrot snart, er så sulten. random ja, vet det. anyway. jeg er trøtt, dagen er sånn passe. meeen, den blir sikkert bedre etterhvert når jeg får våknet til litt. skal ha døv naturfag nå, ser aldri frem til de timene. jeg rett og slett kan ikke fordra naturfag. men nok klaging her. er ferdig ti på tre etter tre hyggelige timer med historie. skal gå litt før for å ta en behandling av et eller annet slag, aner ikke hva det dreier seg om, men det finner jeg jo ut. så skal jeg på jobb frem til ni, etter det skal jeg nok en gang på move for å trene sammen med, Cecilie. denne dagen blir altså også lang, men da sovner jeg sikkert fort og smertefritt i kveld. også er det jo fredag i morgen, altså helg. og da er det kun EN UKE IGJEN TIL RUSSEDÅP! gleder meg! også skal jeg jo feire 20års dagen min på lørdag, det kommer til å bli rått!


3 ting som gjør meg stressa

Publisert: 08.apr.2010 @ 00:10 // Blogg // 0 kommentarer
det er tre ting som gjør meg stressa, som jeg er bevisst på hvertfall. sikkert en hel masse annet også, men disse tingene er litt sære. det er at folk ikke tar av seg jakken når de har kommet innendørs, men går med den på inne. da blir jeg stressa fordi jeg føler at de skal avgårde igjen, og da klarer jeg ikke å slappe av. en annen ting er om jeg skal slappe av, se på tv f.eks, da kan det ikke stå noen dører oppe rundt meg, da blir jeg også stressa. så disse må lukkes om jeg skal klare å slappe av. den siste og kanskje mest irriterende tingen, det er når jeg står i dusjen så hører jeg alltid at det går noen utenfor. det slår aldri feil. akkurat som alle hjemme her har en oversikt sånn at de går på tur for hver gang jeg dusjer. det gjør meg så stressa, for da tror jeg at noen skal på badet eller lurer på noe. jeg liker ikke å måtte stresse når jeg dusjer, men blir altså stressa da. og som sagt, det slår aldri feil. jeg kan dusje midt på natten om jeg vil, og du kan banne på at noen skal opp og fordi badet. jeg vet det er sært, men det er nå sånn. og jeg er sikker på at du har dine sære ting også. så fortell meg, hva er de?

Et mindre pent bilde av meg, jeg vet det. men det passer seg. sær personlighet-sært bilde.

lang dag

Publisert: 07.apr.2010 @ 23:20 // Blogg // 2 kommentarer
første skoledag etter en herlig påskeferie ble lang. ble mast opp av seng rundt klokka sju og kom meg i god tid på skolen. timene gikk tregt og særlig de to siste. så satt jeg på jobb fra kvart over ett ttil jeg begynte på jobb kvart på fem. men etter å ha sittet en time bare begynte det å dukke opp folk, flere som kom tidlig på jobb etter skoletid idag, så det var egentlig ganske hyggelig og sosialt. Jostein og jeg delte en pizza da vi hadde siklet over Morgan og Mathias sin lenge nok. det må gjentas, det er så godt miljø på jobben, det liker jeg!

hvertfall, Cecilie og jeg bestemte oss for å dra å trene etter jobb, det var godt. så er ca. akkurat hjemme, 20 min siden omtrent. selvom dagen ble lang, så ble den vel egentlig ganske bra. hvordan var din?

serenity

Publisert: 07.apr.2010 @ 11:03 // Blogg // 0 kommentarer

WEHEARTIT.COM

nesten siste vinternatt

Publisert: 06.apr.2010 @ 04:05 // Blogg // 2 kommentarer
jeg har begynt å like nattemørket, selv nattemørket om vinteren. har jo alltid likt sommernettene, men vinternettene har jeg vært noe mer skeptisk til. men ikke nå lenger, selv de gir meg noe nå, men kanskje fordi jeg gir de sjansen. det blir bare hva man gjør det til selv.
 

blomst i øret

Publisert: 01.apr.2010 @ 14:29 // Blogg // 2 kommentarer
Da vi var på Lillehammer hadde Marte bestemt seg for å ta øre-ting i øret, og jeg måtte selvfølgelig hive meg på. Så vi fikk rotet oss frem til en frisørsalong og tok hull i øret halv ti torsdag morgen en ukes tid tilbake. Øret mitt er fortsatt ømt, sikkert fordi jeg fortsatt plukker på det og fordi jeg sover på det. Ikke er jeg særlig flink til å rense heller, må skjerpe meg. Men fin er den hvertfall, vil ta flere. Så nå må jeg gå med denne blomsten i øret i 3 uker til før jeg kan bytte til noe annet.
hits