februar 2010

Stormen som venter

Publisert: 26.feb.2010 @ 02:54 // Blogg // 2 kommentarer
Jeg setter meg ned og tenker, på stormen jeg vet at venter.

Livet skremmer meg

Publisert: 23.feb.2010 @ 12:06 // Blogg // 1 kommentar
Er det nå tiden er her, for å klare seg selv, for å møte utfordringene alene, være helt alene på vei mot livet? Det er så mange ting jeg tenker på, hvordan blir det, hvordan går det, hva vil skje.. Livet skremmer meg, når det møter meg ansikt-til-ansikt
.

Stem på venninnen min!

Publisert: 22.feb.2010 @ 14:47 // Blogg // 4 kommentarer
Venninnen min har meldt seg på "brun og blid"-konkurranse. Hjelp meg å stemme på henne. Dere kan jo gå inn på dette innlegget, for å lese mer. Eller gå rett inn på denne linken og stem!


Emptiness

Publisert: 22.feb.2010 @ 14:23 // Blogg // 10 kommentarer
Noen ganger må man tenke litt lenger, litt lenger enn bare på seg selv. Man må tenke på de rundt seg og man må gjøre litt annet enn bare det man selv har lyst til hele tiden. Man kan ikke alltid være egoistisk. Og noen ganger må man ta valg man ikke ønsker å ta, for å finne ut hva man egentlig vil. Noen ganger trenger man nok avstand til å kjenne, føle og tenke helt klart på ting. Og noen ganger kan det være vondt, vanskelig og tungt med en gang. Når du har følt, tenkt og gjort så mye på en gang at tomheten tar over. Den gjør det for å være grei, den gjør det for å gi deg en pause. Man trenger pauser, så man ikke blir helt ødelagt. Så selvom tomheten vond, er så er tomheten bra.


Jeg begynner å lure på om jeg er litt sanndrømt

Publisert: 20.feb.2010 @ 15:16 // Blogg // 2 kommentarer
Det er noen små drømmer jeg har hatt som sier meg at jeg er sanndrømt. Jeg ønsker ikke å gå videre inn på akkurat hva jeg har drømt som har stemt, men det er ikke noen store ting. Helt vanlige hverdagslige ting, så det kan jo være en fordel. Jeg skal fra nå av være veldig på vakt når jeg drømmer noe for å se om det stemmer. Det gjør meg jo ingenting. Men min første opplevelse var da jeg drømte at jeg fant igjen kabelen til kameraet mitt og fant den igjen samme dag. Etter det har jeg opplevd små ting på akkurat samme måte. Kan være tilfeldig ja, men hadde vært moro om det ikke var det. Noen andre som har opplevd å være sanndrømte?


Hva denne dagen har i vente

Publisert: 20.feb.2010 @ 14:04 // Blogg // 4 kommentarer
Jeg har fått spørsmål om bytur i kveld, men jeg har ikke penger til skyss eller inngang. Noe som er dritsurt med tanke på at jeg egentlig har skikkelig lyst til å dra på byen. Drikke, danse og more meg. Men ja, shit samma. Det er en stund siden jeg bare har tatt det fullstendig med ro en lørdags kveld og har kanskje derfor ikke så vondt av det, men vil ut, blæh. Livet er ikke enkelt dere. Ser på "just for laughs" på Tv2, de gjør veldig slemme ting mot folk for å drite de ut altså. Som oftest ler jeg når jeg ser på det, men noen ganger blir det litt i drøyeste laget.

Uansett, konklusjonen er at jeg ikke aner hva jeg skal bruke kvelden på, hvordan den blir eller hva. Og jeg merker at jeg blir litt stressa av det, kanskje et tegn på at det bare er sunt for meg akkurat nå. Men jeg har liggi å vært sjuk hele uka, syns jeg hadde fortjent det.

Nå må jeg komme meg i dusjen så jeg får tatt den svippom'en til byen før det er for sent. Ta en kost og slå etter meg, vær så snill.Trenger litt hjelp med fremgangen her. Og til en forandring, jeg legger ut et helt random bilde av meg selv. Snodig, hva har skjedd :/


You belong with me

Publisert: 20.feb.2010 @ 13:44 // Blogg // 2 kommentarer

Cant wait for it anymore, time is here

Publisert: 20.feb.2010 @ 13:43 // Blogg // 2 kommentarer

Ingen Kims, ingen kos

Publisert: 20.feb.2010 @ 13:03 // Blogg // 4 kommentarer
Liker denne reklamen. haha. Sangen er så  fengende. Hva syns du?

Vinterferie

Publisert: 20.feb.2010 @ 12:54 // Blogg // 0 kommentarer
Endelig er det vinterferie. Mange dager der jeg bare skal ta det med ro. I dag har jeg ikke planer om å gjøre noe stressende, jeg har sovet lenge og det var godt. Så skal bare en kjapp tur til byen og etter det tar jeg det som det kommer.
Men det er jo så mye OL greier å se på, så det blir sikkert en del av det. Hva skal du gjøre i vinterferien din?


i dont think. i feel.

Publisert: 13.feb.2010 @ 00:03 // Blogg // 4 kommentarer
Egenprodusert for første gang, hvertfall av denne typen. Jeg har blitt inspirert. Hva syns du?


tålmodige mennesker

Publisert: 12.feb.2010 @ 22:32 // Blogg // 0 kommentarer
Jeg stikker innom bloggen i ny og ne som sagt tidligere. Og tenker hver gang at jeg kommer til å bli skuffet over statistikken. Men neida, det samme gamle. Dere gir ikke opp, maken til tålmodige mennesker. Eller er dere bare nyskjerrige, kanskje. Jeg aner ikke hvem dere er nemlig, men shit au. På tide å gi litt tilbake, så nå skal jeg skjerpe meg. Min litt indirekte bloggepause er snart over, jeg lover.

Denne uken har bestått av feber, vond hals, hoste, tiende klasse på besøk, jobbing, lekser og tja, noen up ( :D) og noen downs ( :/ ). haha. Så sånn egentlig en ganske ikke-så-veldig-utenom-det-vanlige-uke, men på sin helt egen måte var den litt utenom det vanlige også. Akkurat nå gjør jeg siste finpuss på rapport til cd-cover, dvd-cover og film-plakat for Bare Ida. Skoleoppgave altså. Så mer blogging får vente til litt senere da jeg tar helg for fullt ;)


hjerte

Publisert: 06.feb.2010 @ 17:59 // Blogg // 3 kommentarer
Jeg måtte låne bilder fra Irmelin, herlige bilder. Tatt på skolen. Det er sjelden vi bruker kameraet på denne måten for tiden, så når vi først gjør det, så gjør vi det skikkelig. <3
Liker at dere er trofaste

Publisert: 06.feb.2010 @ 11:29 // Blogg // 2 kommentarer
Jeg er selvsagt innom bloggen selv om jeg ikke orker å blogge så mye. Har vært godt å ta det litt med ro rundt bloggingen den siste tiden, derfor er jeg ikke like aktiv. Men det blir litt å lese i ny og ne. Jeg er hvertfall glad for å se at dere likevel er innom for å se om jeg har oppdatert noe.

Nå er det endelig lørdag og helg, herlig. Jeg har sovet lenge, det har vært ganske godt. Nå må jeg komme meg opp for å ta turen ned til selveste Hønefoss. Skal møte Irmelin sånn at vi får sendt unna DVD og tape med påmelding for SICK Productions til Amandus. I kveld venter mye moro med fest på Roxan, Christian ble 18 tidligere denne uken og har nok bestemt seg for å feire skikkelig. Gleder meg.

Andre tings om gleder meg om dagen er at det har blitt mildere ute, brått litt mildere. Det liker jeg! Selv om det sikker like brått blir kaldt igjen, så nyter jeg det. Og så har det blirr lysere om morgenen, det liker jeg enda bedre. Dette er nemlig hyggelige tegn på at våren nærmer seg. Ha en fin dag, nå må jeg komme meg avgårde.


Når man merker forandringen

Publisert: 04.feb.2010 @ 13:17 // Blogg // 4 kommentarer
Jeg har kommet til et punkt i livet der jeg plutselig føler det veldig godt på kroppen, at jeg forandrer meg. Nå snakker jeg om psykisk, det fysiske har forandret seg for lenge siden. haha. Men hvertfall, det skjer endringer og det ganske drastisk. Jeg lager meg helt nyte tanker, helt nye følelser og synet mitt på ting blir totalt forandret. Sånn helt ut fra det blå har jeg blitt veldig forandret, jeg liker det jo, på en måte.

 Men helt ærlig skremmer det meg litt også, jeg trodde jeg kjente meg selv så godt, hva jeg ville, hva jeg ønsket og hva jeg mente. Nå har det plutselig endret seg mye. Jeg skjønner at dette ikke blir helt konkret, jeg sier ikke direkte hva som har endret seg bevisst, men tankene min har endret seg veldig. Jeg liker det, kanskje er det på grunn av fasen jeg er i. Der jeg må tenke på hva jeg vil etter videregående og resten av livet. Jeg fyller snart 20 og er da ingen tenåring lenger. Kanskje det er en tidsinnstilt enhet som sier at nå må det skje noen endringer oppe i Katrine's hode, hun må gjøre seg klar til voksen-livet. Det høres litt sært ut, men hvem vet, det er jo ikke unaturlig å forandre seg.


makes me smile

Publisert: 03.feb.2010 @ 15:08 // Blogg // 4 kommentarer

what a good day

Publisert: 03.feb.2010 @ 09:53 // Blogg // 0 kommentarer
Trøtt? Ja. Sliten? Ja. Glad? Ja.
For dette er så langt en veldig bra dag. Jeg sov hos Cecilie i natt, vi skulle lese litt på prøven vi har idag.Ble det pugging? Nja, det kan sikkert diskuteres. Det er begrensa med hvor mye man rekker når man er ferdig rundt ni, hjemme nærmere ti, skal spise og dusje uten å stresse, da blir det ikke så mye tid til overs. Men det var veldig koselig. Selv om Cecilie ville sove og ikke jeg. Jeg skravlet og skravlet, men klarte til slutt nærmere ett å holde kjeft, så hun fikk sove. Til tross for at det tok litt mer tid før jeg fikk sove så har jeg det egentlig veldig bra i dag. Jeg smiler og flirer av de minste ting, som regel er det et tegn på litt lite søvn. Men det gjør meg ingenting. What a good wednesday morning!

I love sleep

Publisert: 02.feb.2010 @ 14:48 // Blogg // 2 kommentarer

Belgium vs. Norway

Publisert: 02.feb.2010 @ 14:05 // Design // 2 kommentarer
For et år siden var vi med på et prosjekt, elev utveksling. Der vi fikk besøk av noen elever fra Belgia i februar, så dro vi ned til dem i mai. prosjektet er på en måte fortsatt igang, vi skal ha utstilling sammen med ting vi har laget i forbindelse med dette. Nå nylig fikk vi i oppgave å lage en bilde montasje, dette er da min. Hva syns du?

Vurderer å gjøre noen endringer med sveisen

Publisert: 01.feb.2010 @ 12:55 // Blogg // 8 kommentarer
Jeg er så lei av å måtte farge etterveksten min hele tiden og håret mitt er ganske slitt. Det hjelper å kure det iblandt, men er likevel litt lei. Vurderer derfor nå å gjøre noe med det. Kanskje farge det mørkere? Men det er så kjedelig, så jeg vet rett og slett ikke. Noen forslag der ute? Lengden vil jeg egentlig beholde, men HEI jeg er dritt lei, så jeg tar imot alt av forslag.Confused

Publisert: 01.feb.2010 @ 10:26 // Blogg // 0 kommentarer
Noen ganger blir det bare rot, tankene tar over og jeg mister kontrollen. Dette resulterer som regel i at jeg ikke får ryddet opp i rotet, noe som fort gjør meg veldig forvirret. Jeg sier til meg selv at jeg prøver veldig hardt, å fikse det og å rydde opp. Men jeg har en liten tvil, dette er ingen innrømmelse, men jeg mistenker meg selv for å kanskje ikke å ville rydde opp. Kanskje jeg vil at det skal være rotete en stund, for en gangs skyld..

Jeg har fått viruss

Publisert: 01.feb.2010 @ 10:06 // Blogg // 4 kommentarer
Jeg er skikkelig sliten idag, jeg knurrer over de minste ting, ler også av de minste ting og ser rett og slett sliten ut også. Halsen er litt sår og jeg snufser hele tiden. Konklusjonen er, som med mange andre russ etter denne revyhelgen er at vi har fått viruss. Ordspill, ja jeg vet det.

Ikke har jeg særlig mye tålmodighet til å drive med HTML og CSS i Dreamweaver. Det verste er at større anstrengelser idag venter, dette er bare begynnelsen. Jeg får satse på at energien kommer litt etterhvert. Det er en time igjen før vi skal på et slags russemøte, tror jeg. Jeg får bite tennene sammen og prøve å konsentrere meg om det vi driver med, er ganske lærerikt med HTML. Greit å kunne, bare synd jeg er litt sliten og derfor har litt problemer med å holde fokus. Håper dagen din er noe bedre enn min. Men det er likevel verdt å være sliten nå, for i gjengjeld har jeg hatt mye moro. Happy Monday morning!


hits