januar 2011

sex on fire

Publisert: 12.jan.2011 @ 12:37 // Blogg // 0 kommentarer

Pliktens dag

Publisert: 11.jan.2011 @ 11:52 // Blogg // 4 kommentarer

Jeg får kjappe meg å blogge før Daniel rekker å ta sin daglige bloggerunde, jeg vil ikke risikere en ny runde med kjeft.

Hvertfall, dagens tema er "plikter". Det er ikke å bli foruten, idag må jeg ringe forsikringsselskaper for å fikse meg en bedre bilforsikring. Jeg må betale regninger, ringe Telenor angående internett og annet diverse. Jeg startet med regningene, det var den verste delen så ville derfor få det unnagjort. Så var forsikring det neste på lista, noe verre da forsikringsselskaper ikke klarer å ha mailen sin lett tilgjengelig på nettsidene sine. Jeg sitter tross alt og jobber som telefonselger, så både ører og munn er alt i bruk. Jeg må derfor bruke mail som kommunikasjon, ikke telefon. Jeg merker jeg blir frustrert. Telenor må jeg nesten ringe for å fikse ting, så det må jeg allerede bruke en pause på og har derfor ikke mulighet til å ringe forsikringsselskaper da. Dette gjør dagens plikter noe mer utfordrende merker jeg.

I kveld må jeg trene, gruer meg..

jule-fail

Publisert: 10.jan.2011 @ 13:02 // Blogg // 8 kommentarer

Jupp, julen gjorde meg lat. Eller så glemte jeg bare å blogge, det har hvertfall blitt lite blogging. Og vil beklage så mye til Daniel, jeg er lei for at jeg ødela julen for deg. Dagens tema er Daniel sitt forslag, nemlig nesespray. Tidligere denne uka var jeg syk, nå er jeg bare forkjøla. Eller "bare" forkjøla er ikke bare, ikke egentlig. For her sitter jeg som telefonselger og skal prøve å selge avis, og for den som ikke har jobbet som telefonselger så kan jeg fortelle at det viktigste nesten er å ha pustesystem i orden. Det er nemlig ikke lett å føre samtale på samtale med en tett/rennende nese. Jeg gikk hvertfall til innkjøp av en nesespray, noe jeg ikke tror jeg har kjøpt før. Det gjorde mirakler, nesen er ikke lenger tett. Så Daniel, her er et innlegg til deg slik at du slipper å se bilde av pinnkjøtt når du kommer inn.

Dette innlegget ble egentlig skrevet forrige uke og har blitt liggende i utkast iomed at jeg ikke fikk tid til å avslutte det da jeg begynte på det, men det er da noe.

Jeg avslutter med noe litt mer nytt, ett bilde fra helgens festligheter. Var på kick-off med Aftenposten på Postgirobygget, det var toppen på toppen av taket med utsikt over Oslo by!


 

hits