januar 2010

Once in a lifetime

Publisert: 31.jan.2010 @ 19:16 // Russ // 2 kommentarer
Å. Russerevyen er nå over og jeg tar det med et smil, selv om jeg også syns det er litt trist. Det har vært kjempe moro. Så moro at før jeg visste ordet av det så var det over, nedtur. Men jeg har storkost meg. Og føler meg brått litt alene når jeg ikke er omgitt av muntre russ dagen lang. Snøen knitret godt i ørene igår, har nok blitt litt følsom på lyd ettersom jeg har gått rundt med musikk, sang og skravling rundt meg i dagesvis. Dette er en opplevelse man får kun en gang i livet og er så utrolig happy for at jeg tok muligheten. Samholdet, opplevelsene, latteren, sangen, dansen, alt sammen er helt herlig. Idag tar jeg det bare helt med ro, for imorgen starter alt for fullt igjen. Og da blir det hardt, masse skole, lekser og jobb venter. Så jeg får nyte denne dagen for alt den er verdt.


Have to go, time to rock'n roll

Publisert: 28.jan.2010 @ 10:57 // Russ // 0 kommentarer
Fikk et par timer mer søvn idag enn ellers denne uken. Det gjorde meg bare godt. Jeg føler meg utvilt og gleder meg til dagens hendelser. Jeg har tatt en kjapp soltime og er nå klar til å dra nedover mot byen. Skal plukke opp Thelise på veien og møter Irm der nede. Så er det tid for revysminke og følgende blir det generalprøve. Love it! Jeg får nyte disse dagene for alt der verdt, de kommer aldri tilbake og tiden flyr fort forbi, så det gjelder å ta et grepa tak i hvert eneste øyeblikk. Akkurat nå lever jeg livet og jeg smiler så mye jeg bare kan. Jeg orker for øyeblikket ikke å tenke på neste uke, da det blir tatt fra oss buksene og en ny kjedelig og vanlig skoleuke venter. Nei, nå er det bare moro og det er det jeg vil tenke på. Jeg satser på at jeg får en super dag. Håper du får det også :-)

Tiden er snart inne

Publisert: 27.jan.2010 @ 22:47 // Blogg // 0 kommentarer
Jeg merker at dagene går lynraskt. Nå er enda en dag overstått og en revyøvelse mer er forbi. Imorgen er det allerede torsdag og generalprøve-tid. Jeg har som tidligere sagt, fri fra skolen imorgen. Så jeg skal sove litt lenger! Men selvfølgelig klarte jeg å glemme en pose med lommebok og nyinnkjøpte klær på byscenen. Noe som gjorde at jeg hverken fikk fyllt bensin eller tatt sol som planlagt. Får låne noen kroner til imorgen så jeg kommer meg ned til byen. Hadde planer om å ta en tur på senteret før øvelsen, men spørs om det blir noe av uten lommebok altså. Samme kan det være, imorgen skal vi sminkes. Som forestilling sminke, og det er vel ikke den peneste sminken som er. Men sånn er det, blir sikkert moro det også. Men jeg er sliten og trenger mye søvn slik at jeg er utvilt når de lange dagene kommer. Så får ta kvelden nå. God natt!
Russen'10

Publisert: 27.jan.2010 @ 10:29 // Russ // 2 kommentarer
Det er allerede så moro være russ at jeg finner ikke ord. Det må oppleves, rett og slett! Nå er det fullt kjør med revyøvelser resten av uken. Har 3 skoletimer igjen for denne uka, imorgen er det fri pågrunn av generalprøve. Og på fredag er selve premieren. Jeg vet det blir mye snakk om dette, men det er mye i fokus hos meg. That's why. For deg som ikke har vært russ enda, gled deg! Og kan du være med på en revy, så bli med! Du vil aldri angre..

(bildet er lånt av Irmelin, men redigert av meg)

Russeblogg

Publisert: 26.jan.2010 @ 19:33 // Blogg // 2 kommentarer
Vi har startet russebloggen The Simple Life'10, Thelise, Irmelin, Irina og jeg. Vi skal være på russebil sammen, resten av historien finner du her, på http://simplelife.origo.no/. Verdt å ta en kikk! Og legg gjerne igjen en hyggelig kommentar og følg oss opp ;) (bli gjerne medlem i guppen vår på facebook også: The Simple Life'10)

Den usynlige mannen

Publisert: 26.jan.2010 @ 19:17 // Blogg // 10 kommentarer
"Han kom syklende på sin DBS ned Bentsebrugata, Oslo. Ingen visste hvor han hadde vært eller hvor han skulle, eller om han lette etter noen. Det eneste vi vet, er at mannen syklet over brua denne torsdagen, 5. oktober, noen sekunder over to på dagen. Og Akerselva fløt som før og slik den alltid skal gjøre etter den dagen. Men for hjertet er livet enklere."

Den usynlige mannen er en rørende historie om en mann som døde uten at han ble etterlyst, eller at noen kom i begravelsen. Det er en lang artikkel, men verdt å lese. Den får en til å tenke på de rundt seg. Les mer på VG.no

Har aldri sett en så stor brann før

Publisert: 26.jan.2010 @ 19:10 // Blogg // 9 kommentarer
Hønefoss kirke har nå brent ned. Det første synet som møtte all Hønefoss russen på vei ut fra øvelse var synet av den flotte Hønefoss kirka som sto i full fyr og flamme. Øvelsene foregår 500 m luftavstand ca. fra kirka og det ble ganske kaos. Masse russ som løper rundt og roper "Hønefoss kirka brenner!". Det var leit og rart å se. Jeg kunne se brannen fra Eggemoen, det lyste opp hele byen. Gammel trekirke som mange har et forhold til, mange minner derfra. Den er uerstattelig.


Lånte bildet fra VG.  Tok bilder og film selv, men orker ikke å legge inn. Dere kan gå inn på vg.no og ringblad.no for å lese mer, se videoer eller flere bilder.

Husker du disse?

Publisert: 26.jan.2010 @ 13:13 // Blogg // 0 kommentarer
haha. jeg googlet rundt for å leite etter no random greier og fant dette på veien. POGS!

Jeg husker at jeg hadde helt dilla på de greiende der. Jeg husker man kunne få sånne med lukt på og sånn, sære greier å få barn avhengige av. De er jo så billigproduserte, laget av papp og litt farge. Og foreldrene våre betalte flesk for at vi skulle ha disse snodige "Pogsene", sykt hva industrien lurer på barna slik at foreldrene blir fattige. Sukk, jeg gruer meg til den gangen jejg får barn og må bruke flesk på ting laget av papp. Neia, jeg er ikke så seriøs. Bare det gleder barna så går det nok bra. Man må ta ting med et smil, det er nesten så jeg savner den tiden der små ting som det der gledet meg.

Secret #6

Publisert: 25.jan.2010 @ 12:32 // Blogg // 2 kommentarer

VIRUSS

Publisert: 25.jan.2010 @ 11:17 // Blogg // 4 kommentarer
Dette er navnet på årets russerevy i Hønefoss. Billettene er snart utsolgt, så hvis du ønsker billetter gjelder det å være raskt ute. Den kommer til å bli RÅBRA! Gleder meg sinnsykt til å se den selv når vi er ferdig, den blir filmet, så det blir bra. Premieren er neste helg, fredag den 29, klokka 18.00. Denne forestillingen er det desverre utsolgt til, eller desverre for deg, ikke for oss. hehe. Men det er noen billetter igjen til forestillingene som er på lørdag. Så gi beskjed eller gå på Ringbilllett.no, til meg eller løp og kjøp til første russ du ser eller kjenner.


Ser fremover med blandede følelser

Publisert: 25.jan.2010 @ 10:31 // Blogg // 4 kommentarer
Det er vinter og starten på russetida føles som den allerede er i gang. Snart er det vår og russetida starter for fullt. Jeg tror og jeg vet at denne tiden som kommer vil ha mye godt å bringe meg. Minner for livet, mye smil og mye glede. Men likevel så merker jeg at jeg begynner å kjenne på følelsen av å skulle skille lag med alle. Å ikke skulle se dem hver dag lenger, ikke møtes til fest eller å klage over skole sammen. Jeg gleder meg til å begynne med noe nytt, for all del, men jeg gruer meg til alle forsvinner. Eller, ikke alle, men de fleste. Enkelte ting og personer gleder jeg meg til å få ut av livet mitt, men det er det lite av. Så selv om jeg gleder meg til sommeren, så har jeg litt blandede følselser rundt det. Sommeren betyr slutten på noe stort og starten på noe helt nytt. Frem til nå har jeg bare gledet meg, men nå begynner jeg faktisk å grue meg litt. For jeg aner ikke hva fremtiden har å by på. En helt ny verden, et helt nytt liv. Det er en skremmende tanke..

Når ord blir til tanker

Publisert: 24.jan.2010 @ 18:48 // Blogg // 2 kommentarer

God søndags morgen!

Publisert: 24.jan.2010 @ 12:49 // Blogg // 2 kommentarer
Våknet ved siden av Cecilie idag, det var koselig. Vi har akkurat spist frokost og tar det nå helt med ro. Lader opp til revyøvelse senere idag og en ny uke der det ikke blir tid til å puste. Men premien er i slutten av uken, da premieren går av stabelen. Minner for livet, oh jess. Ha en finfin dag!

Pictures says more than words

Publisert: 23.jan.2010 @ 21:57 // Blogg // 0 kommentarer
And the story behind it.

Russeuniformen på

Publisert: 23.jan.2010 @ 21:25 // Russ // 0 kommentarer
Første russeærend. Måtte tidlig opp idag, klokka ti og litt redusert fra igår. Skulle på Hønefoss Senteret og selge Russerevy billetter. Det gikk ikke sånn veldig bra, enten hadde folk billetter eller så var de bare sure. Hvorfor liker ikke folk russ? Vi er jo bare hyggelig ungdommer som bærer med oss masse smil og moro. hehe. Det er lett å gå inn i rollen som russ med buksa på, gleder meg til vi får russesakene. Tida nærmer seg og jeg gleder meg helt sinnsykt til uken som kommer, full av øvelser og en premiere på slutten.

Kick off party

Publisert: 23.jan.2010 @ 21:02 // Bildeblogg // 2 kommentarer
Denne uka har gått så fort at jeg husker bare en brøkdel av den. Fra morgen til kveld har det gått i ett sett, som jeg har sagt tidligere. Men de siste dagene, bare tro meg, jeg har ikke hatt mulighet til å sette meg ned for å blogge. Men igår var en flott avslutning på uken til tross for at jeg var helt utslitt. Etter ett glass vin og en halv øl rundt klokka tre begynte jeg allerede å kjenne det i hodet. Dette var da på bussen inn til Oslo. Så det skulle ikke så mer til før jeg begynte å komme i skikkelig humør.

Alt i alt ble det en kjempe hyggelig kveld. Cecilie er godt selskap, og selvfølgelig alle kollegaene mine på Aftenposten. Vi festa i det gule havnelageret ved havna i Oslo, i salgsavdelingen til Oslo.

Det var veldig bra opplegg, så nå gleder jeg meg skikkelig til jubileumsfesten for den tror jeg blir drit bra!.


Til info, jeg har brukt sånn ca mange timer på å få ferdig dette innlegget. Idag går det unna.
Takk for en fin kveld alle sammen! Så ut som vi hadde det passe bra, right?

Takk gud og en hver for highlighter

Publisert: 22.jan.2010 @ 07:54 // Blogg // 0 kommentarer
Jeg er så sliten! Hadde jeg ikke hatt highlighter idag, så vet jeg ikke om jeg hadde turt å gå noe sted. Idag hadde jeg tunge kuler under øynene, så trøtt og sliten er jeg nå. Måtte stå opp litt ekstra tidlig på grunn av at jeg måtte pakke med meg en hel haug til å ha med på skolen. Igår kveld orket jeg det ikke, var ikke hjemme og i seng før klokka var halv tolv. Det går i fullt kjør og det er så vidt jeg henger med. Men likevel blir jeg sjokkert over hvor mye energi jeg får, akkurat som at jeg får et kick av at alt går i hundre hele tiden. Igår hadde jeg min beste kveld på jobben på lange tider, jeg slo til og med min personlige rekord på antall salg. Happy! Det var gode penger skal jeg si deg. Samme forrige kvelden, den gikk ikke fullt så bra, men bra likevel og det ble gode penger der også.

Det var drit gøy på utdanningsmessen i Lillestrøm, selv om vi kun hadde to timer på oss til å rekke alt vi ville gjennom. Da gjaldt det å være effektiv. Jeg rakk vel alt jeg ville, med mindre jeg kommer på noe mer om noen dager. Uansett, jeg fikk snakket med standen for det med Bali og for forsvaret. På Bali standen snakket jeg faktisk med Jonas Thomassen, det var litt interessant. Har jo fulgt bloggen hans og han bor jo egentlig på Bali, men jeg slo aldri sammen 1 og 2. hehe. Så nå er jeg hvertfall i et dilemma. Men tenkte meg en tur på Jente Camp for å se hvordan det er. Nå må jeg få opp farta, må rekke skolen. God morgen til deg fra meg.


Bare sånn at du vet det

Publisert: 20.jan.2010 @ 22:50 // Blogg // 4 kommentarer
Nå skal jeg steke ferdig noen toast'S lizzzzm, legge fra meg pc'n for i kveld, for så å legge meg og kikke litt på tv og så ta natta. Jeg må passe på å bevare den gode følelsen til imorgen og da gjelder det å ikke slite seg alt for mye ut. Bør også være et mål å prøve å rekke bussen så jeg får blitt med på utdaninngsmessen, så dagen imorgen er ikke helt dagen for sånt som å forsove seg. Så jeg sier god natt slik at dere ikke forventer noe særlig mer blogging fra min side idag. Håper dere tar til fornuften og legger dere snart selv dere også. Sov godt og drøm søtt. Let's rock some more tomorrow!

Har det egentlig forbanna bra

Publisert: 20.jan.2010 @ 22:31 // Blogg // 0 kommentarer
Jeg skal være helt ærlig, egentlig er jeg drit sliten for øyeblikket. Øyelokkene mine henger som tunge vekter over øynene mine, kroppen er slapp og sinnet er litt småtamt. Men jeg har likevel litt positiv energi hengende på innsiden. Og det gir meg en uvanlig form for lykke, det er rett og slett drit deilig. Grunnen til dette er nok først og fremst fordi jeg har så mye hyggelig å se frem til. Imorgen er det utdaninngsmesse som jeg ser veldig frem til, kick off med jobben i Oslo på fredag, salg av revybilletter på Hønefoss senteret lørdag formiddag. Lørdag kveld er fortsatt åpen og det er litt deilig. Søndag er det revy øvelse og den kommende uken er det revyøvelser hver dag. Dager med masse dans og sang, svette og slit. Men jeg ser frem til det, gleder meg rett og slett helt sinnsykt masse. For når helgen kommer er det revy PREMIERE. Ahhh. Det blir så bra og for ikke å glemme veldig moro. Jeg blir i godt humør og hører på musikk som gjør meg i enda bedre humør. Livet er herlig!

Jeg må le!

Publisert: 20.jan.2010 @ 11:14 // Blogg // 0 kommentarer
Venninnen min Cecilie har laget et inlegg med morsomme foto-moments, innlegget finner du her. Og jeg må le, jeg blir litt flau også. Så jeg må bare låne noen bilder av henne fra samlingen til å legge ut her. Håper jeg får dere til å smile sammen med meg nå.

Som Cecilie sa til dette bildet, hvor utrolig dårlige de er til å posere. Det gjelder kanskje først og fremst å finne samme looken? ;)


Dette bildet ble tatt under en sammenkomst hos Irmelin for noen somre siden. Jeg må selvfølgelig sitte på en trehjulsykkel. Og som dere seg, ikke hvilken som helst trehjulsykkel. Det er en med håndtak bak, slik at Thelise kan passe på at jeg ikke triller vekk fra henne. SMIL


Og dette herlige bildet av Cecilie for noen år siden. Jeg vet ikke hva du tror, men jeg tror hun moret seg. hehe


Dette må ha vært et øyeblikk med LOVE. Vi liker å vise hvor glad i hverandre vi er med et realt nuss(?). Kos, hva?


Og dette da, tatt under en av være mange Photoshoot's i første klasse. Meg med rosa skjerf, forandring fryder vil jeg si.

Har du noen morsomme eller småflaue kodaks-moments?

Dagens lekse i Historie

Publisert: 20.jan.2010 @ 09:59 // Blogg // 0 kommentarer
Skulle søke opp denne sangen av Paul mccartney, vi har om 1.verdenskrig for øyeblikket så når jeg ser videoen til sangen skjønner jeg hvorfor.

Kanskje på tide

Publisert: 19.jan.2010 @ 22:38 // Blogg // 0 kommentarer
Jeg kom brått på nå at jeg ikke har oppdatert det som ligger under meny-knappene mine. Og det er jo rimelig dumt da vil jeg si, vil jo gjerne at de skal være superFRESHE når folk trykker seg inn. Jeg har en jobb å gjøre nå skjønner jeg. Vel, som jeg sier, det skal jeg få gjort. Jeg vet neimen ikke om jeg orker idag. Jeg er ganske sliten etter jobb og jeg har ikke rukket å spist, bloggen var første prioritering. hehe. Så jeg får ta meg en matbit, komme meg i dusjen og gå til sengs. Så imorgen, da skal jeg begynne på knappene sånn at de blir bra. Kanskje legger jeg til noen flere hvis jeg orker også, tar det imorgen. God natt til deg fra meg.


Spis sunnere

Publisert: 19.jan.2010 @ 22:07 // Blogg // 8 kommentarer
Jeg må virkelig skjerpe meg. Katrine må skamme seg, rett og slett. Ja, det hender jeg omtaler meg selv i tredje person, men hvem gjør vel ikke det? haha. Greia er den at jeg har alt for lett for å ty til det mange til kalle "drittmat". Enkel og feit mat, og i helgene blir det alt for mye godteri. Og i tillegg til det så trener jeg ikke, ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg ikke får tid.

Resultatet er da at jeg nå har skikkelig uren hud og at jeg sakte meg sikkert siger litt ut i kantene. Ikke katastrofe enda, men det gjelder å forebygge. Jeg er redd for at det blir med disse ord, men jeg kan likevel si det. Jeg skal nemlig prøve nå å spise sunnere og bedre, velge sunnere mat og droppe litt av godteriet. Men bare litt, for man skal kose seg. Og jeg skal trene når jeg får tid, det kan bli et større problem. Men jeg skal prøve og prøve er viktig, for da har man hvertfall prøvd.

 Jeg kan begynne å drive med gymnastikk når jeg sitter å ha teori i timene på skolen og når jeg sitter på jobben. Om det blir så godt mottatt vet jeg neimen ikke, så jeg er litt usikker på den. Men det er viktig å komme med gode ideer, eller hva? Dette med mat og mosjon er en utfordring for meg på denne tiden av året. Det er travelt med skole og jobb, lite sol, lite frukt og det er kaldt og glatt ute. Om det vanskelig nok å motivere seg, så skal disse tingene gjøre det enda vanskeligere. Men hei, jeg må holde meg positiv. Hvis jeg vil det nok, så får jeg det til. Hverfall i en uke av gangen. Dette er min fremtidige utfordring. Har du noen?


Problem fikset

Publisert: 19.jan.2010 @ 16:00 // Blogg // 6 kommentarer
Sånn halvveis hvertfall. Jeg vet det kan være litt tungt å lese, men nå er altså teksten i innleggene grå. Og sånn vil det bli inntil videre, til jeg har funnet ut hvor problemet ligger. For nå har jeg bare funnet en løsning som fungerer midlertidig. Så sånn får det bare være. Det er nok på tide at jeg legger fra meg disse kodene for en liten stund, til jeg har roet meg ned litt. Fortsatt, om du tror du kanskje vet hvordan det kan fikses, så si veldig gjerne ifra. Da blir jeg veldig glad! Jeg er på jobb nå, begynner egentlig ikke før kvart på fem, men håper kanskje å få starte litt før. Hva skal du bruke ettermiddagen din på?

Jeg begynner å gå dritt lei!

Publisert: 19.jan.2010 @ 15:02 // Blogg // 0 kommentarer
HTML og CSS koder. En advarsel til alle andre, om du ikke kan koder så hold deg heller unna. Vel, jeg kunne minimalt i starten, men jeg måtte bare prøve meg frem for å lære. Og for all del, jeg har lært en hel masse, men jeg har også den gangen jeg ikke kunne stort; klart å ødelegge kodene fullstendig. Så ting som vanligvis hadde fungert bra, fungerer da altså ikke nå. Og jeg leiter og leiter, og prøver og prøver.

Jeg trodde jeg hadde fått ordnet det meste, men av en eller annen grunn oppdateres ikke de endringene jeg gjør i "innlegg" når jeg endrer designet i CSS. Og nå vil ikke overskriften inne på "innlegg" være grå slik som den skal være. Og jeg tror jeg blir gal! Vær så snill, jeg tviler på at det er noen som vet hvordan eller hva så vil jeg gjerne at du i det minste prøver å hjelpe meg.


Det har gått så langt nå at jeg vurderer å lagre kodene jeg har nå på pc'n  og deretter slette hele boggdesignet og prøve på nytt. Men jeg vet ikke om jeg våger. Jeg er bare dritt lei at ingenting fungerer som det skal i det hele tatt.


Jeg ligner visst på en sånn ting fra fraglene

Publisert: 19.jan.2010 @ 11:09 // Blogg // 4 kommentarer
Cecilie klarte å uttale at jeg lignet en fragle på dette bildet. Ser du likheten?
Ny frisk i designet

Publisert: 18.jan.2010 @ 23:04 // Blogg // 6 kommentarer
Jeg har frisket opp litt i designet. Fortsatt litt surr i kodene som jeg ikke virker til å finne ut av, men skal søke assistanse og få det fikset. Snart er det i orden, er så lei at ingenting fungerer som det skal. Nå skal jeg snart sove, så får vel legge fra meg pc'n for i kveld. Har du noen tilbakemeldinger på designet? Kom gjerne med det, alt konstruktivt blir tatt godt imot. Jeg vet at headeren kanskje er litt for sommeraktig, men jeg savner sommeren sånn så jeg bare måtte. Så, hva syns du om endringene jeg har gjort?


Savner sommeren

Publisert: 18.jan.2010 @ 13:07 // Blogg // 2 kommentarer
Jeg driver å setter sammen en kollasj fra i sommer. Mesteparten fra vi var på Chios. Gjett om jeg savner sommeren nå. det er ikke sunt å se tilbake på sommer bilder på denne tiden av året.


Vente eller ikke vente med sex til ekteskapet?

Publisert: 17.jan.2010 @ 22:18 // Blogg // 48 kommentarer
Idag var jeg på kafe med noen bekjente for å hjelpe ei klassevenninne med en avisartikkel hun skal skrive. Det vi rett og slett skulle gjøre var å drøfte forskjellige ting når det gjelder det å ha sex før ekteskapet eller å vente med å ha sex før ekteskapet. Vi endte egentlig opp med en minimalistisk konklusjon. Så jeg kunne tenke meg å høre hva folk tenker rundt dette temaet. Vær gjerne anonym om du vil, men jeg vil høre alles meninger. Om du vil vente eller ikke og uansett hva du mener rundt dette. Så, hva mener du?

Knock you down

Publisert: 17.jan.2010 @ 22:09 // Blogg // 0 kommentarer

Hjemmelaget bringebærsjokolade til Valentines day

Publisert: 17.jan.2010 @ 14:13 // Blogg // 0 kommentarer
Ja, om en måneds tid er det Valentines day, dagen for romantikk og søte tanker. Jeg fant denne flotte oppskriften på søte og små bringebærsjokolade-hjerter. Man kan selvfølgelig kjøpe sånt, men det er jo enda hyggeligere å lage egne sjokoladebiter til de man er glad i. Jeg tenkte hvertfall å prøve det, hvis jeg får tid.Ingredienser

  • Melkesjokolade 42g
  • Fløte 4,5g (15g)
  • Bringerbærpure 11,5g (41g)
  • Honning 5g
  • Sukker 11g
  • Smør 8g
  • Eventuelt hvit sjokolade til å lage skjellet


Slik går du frem for å lage sjokoladen

Kok opp fløte, bringebærpure, honning og sukker. Hakk opp sjokoladen og hell over "bringebærs-koket", og bland alt til en glatt masse. La massen avkjøles. Når massen er hard formes små kuler på ca 12-15g. Rull deretter kulene i kakao.

 

På Treats putter vi blandingen i egne former av hvit sjokolade. Formene får du kjøpt på GG Rise Storkjøkken i torggata 33 Oslo. 

Artikkelen og bildene finner du her.

Russian Roulette

Publisert: 17.jan.2010 @ 14:03 // Blogg // 0 kommentarer

Blogger som jeg leser

Publisert: 17.jan.2010 @ 13:14 // Blogg // 12 kommentarer
Jeg merker at det er vanskelig å finne frem til gode blogger, blogger man virkelig liker og som man vil følge fast. Man kan selvfølgelig sitte å leite og leite gjennom blogg etter blogg for å se om man finner noen man liker, men det er sjeldent man lykkes dessuten tar det så mye tid. Jeg kunne godt tenke meg å bli tipset om gode blogger dere liker. Ikke at dere reklamerer for dere selv, men si noen dere liker selv å lese. Jeg har her listet opp noen av bloggene jeg er innom nesten daglig. Noen oftere enn andre, men likevel blogger jeg liker å lese. Halvparten av dem er nok folk jeg kjenner, men det er sånn det blir. De er det lettere å forholde seg til. Men en del av disse er også folk jeg ikke kjenner, jeg orker ikke å skrive så mye om hver av de, så jeg gjør det kort. Så her er min liste som hjelp til dere og håper på hjelp tilbake. What goes arround comes arround, vet dere.


http://havold.blogg.no/
Hanne Matilde. Jeg liker designet hennes og hun går medier og kommunikasjon, som jeg selv gjør. Pene bilder og blogger bra. Besøk gjerne salgsbloggen hennes også om dere vil.


http://lindateoline.blogg.no/
Linda, dette er min kusine. Og det er selvfølgelig en av grunnene til at jeg leser den. Jeg liker at hun blogger oftere nå enn det hun gjorde før. Og nå har hun også fått dreisen på designet sitt. Søt jente, ta en kikk.


http://ceciny.blogg.no/
Cecilie er en god venninne av meg. Godt design og hun tar for seg interessante temaer, men gir også mye av seg selv.


http://tilla02.blogg.no/ og http://tillatequila.blogg.no/
Tilla er ei venninne av meg. Mye gode bilder, fint design og skriver om diverse ting som foregår i livet sitt.


http://marcusek.blogg.no/
Marcus har andre helt sikkert hørt om også, en av de få bloggene på topplista som jeg følger fast. Han har mange videoblogger og mye gode bilder. Han går også medier og kommunikasjon som jeg selv gjør, lett å forholde seg til.


http://thahaa.blogg.no/
Thelise er ei god venninne og klassevenninne. Uttrykker seg litt alternativt, med over gjennomsnittet gode bilder og tekst. Godt og ryddig design.


http://irm91.blogg.no/
Irmelin er også ei god venninne og klassevenninne. Det er av de samme grunnene som jeg nevnte hos Thelise faktisk. Uttrykker seg litt på samme måter og personlighetene dere kommer godt frem.


http://myrmel.blogg.no/
Marius kaller seg selv en regissør, han lager veldig gode videoblogger. Og det er akkurat av den grunn at jeg leser bloggen hans. Så fort det er litt medier inn i bildet så er jeg helt med.


http://maritan.blogg.no/
Marita skriver generelt om det som foregår rundt henne. Hun har gode bilder, fint design og en god posjon bilder.


http://halvfullt.blogg.no/
Linda bor sammen med bestevenninnen min Anne. Kjempe koselig og søt jente som skriver om følelsene sine, dagene sine på en litt original måte.


http://lifeofina.blogg.no/
Ina Christine skriver om følelsene sine og utfordringene gjennom å være psykisk syk.


http://thisiserin.blogg.no/
Erin er en dame med mot i brystet. Hun ser råbra ut til å ha fått 3 unger. Jeg liker sakene hun tar for seg, alt fra lite til stort.


http://ginaen.blogg.no/
Gina er en god venninne av meg. Hun er litt fersk på bloggeområdet men virker til å allerede ha funnet sin greie. Jeg liker måten hun velger å bruke ordene sine på.

Selvfølgelig leser jeg flere blogger enn de jeg har ramset opp nå. Og jeg har helt sikkert glemt noen akkurat nå. Men dette er en god håndfull. Jeg leser også de jeg har i vennelisten min, av de som interesserer meg der hvertfall. Selv om jeg må få si at det er en hel haug med sånne som har lagt meg til kun i håp om at jeg skal lese deres blogg. Men det får så være, jeg leser kun de jeg bryr meg med uansett.  Jeg tror uansett at de jeg leser bloggen til vet det selv, jeg pleier å legge igjen en kommentar når jeg har vært innom.

Men folk, hjelp meg her da. Gi meg hvertfall 1 blogg dere pleier å lese, så blir jeg glad.
Family portrait

Publisert: 16.jan.2010 @ 20:23 // Blogg // 4 kommentarer

Ny dag!

Publisert: 16.jan.2010 @ 11:29 // Blogg // 2 kommentarer
Å. endelig en dag som jeg våkner og føler meg utvilt. Det første jeg gjør er å smile og vrir meg i dyna når jeg strekker meg. Da vet jeg at denne dagen blir bra. Herlig. Jeg driver å jåler meg litt smått opp til jobb nå. Må jobbe inn litt siden jeg har vært syk, men det er bare bra. Må tjene litt penger, så vi får krysse fingrene for at denne dagen på jobb går som den skal. Når jeg kommer hjem skal jeg til mamma en tur, det blir koselig Og etter det skal Marius og jeg lage oss litt god mat og kose oss resten av kvelden. Gleder meg.


Til jul fikk jeg mine første orakel kort, og disse er til alvene. Jeg går ut fra at det ikke er så mange som kjenner til dette og hadde derfor tenkt til å legge ut bilde fordi det gjerne er litt mer beskrivende enn en hel haug med "forklarende" ord. Det får så være, jeg får prøve å forklare kort hva det er for noe.


Flere vet sikkert hva tarot kort er? Hvis ikke, si ifra. Det er litt av det samme, innenfor samme kategori hvertfall; det alternative. Jeg tror det det som er litt overnaturlig og har til stadighet fått trekke kort av kortene til mamma. Men nå fikk jeg min egen, så nå trekker jeg mine daglige kort og hadde da altså tenkt å gjøre det idag også, men bilder til dere som sagt. Men denne kabelen til kameraet mitt har en tendes til å stadighet bli borte, dritt. Så det får jeg ta igjen siden. Alve kort er da hvertfall kun positive kort, de har bare positive budskap og skal være til hjelp og støtte og kanskje hjelpe til veiledning. Man kan f.eks trekke et kort og stille et konkret spørsmål om en sak du lurer på og vil da få et svar. Men man skal ikke gi all sin lit til kortene, det er kun for å få deg til å tenke positivt på en måte. Det er veldig viktig. Idag skal jeg bare trekker dagens kort, dette er for å få vite hva dagens ord er. Så jeg kan trekke kort og fortelle hva dagens kort sier nå jeg.


Jeg fikk 3 kort idag:
Kreativt inntrykk
Foreldreomsorg og barn
Problemet er løstGrunnen til at det ble tre kort var fordi det datt ut ett kort av bunken da jeg skulle stokke kortene, det betyr at dette kortet er helt spesielt tenkt at jeg skal lese. Som et viktig budskap til meg. Og det var kortet som het Problemet er løst. Det som er snodig med akkurat det kortet er vel at jeg har fått det 3-4 ganger den siste uken. Og det er 44 kort i bunken. Så fikk jeg Kreativt inntrykk, dette var bunnkortet i bunken, altså det jeg ser på som grunnkortet for dagen. Men det er ikke alltid jeg velger å trekke det. Det kommer helt ann på om jeg føler for det eller ikke. Også trakk jeg Foreldreomsorg og barn.


Slik ser alvekortene ut, bare at mine er på norsk. Det er flotte motiver. Og det følger med en egen bok der hvert kort har en lengre forklaring, en liten tekst som sier litt mer utdypende om hva kortene forteller. Jeg hgar desverrre ikke tid til å skrive ned alt som står i disse bøkene om kortene mine nå, men kan forklare kort om hvert av kortene.


Kreativt inntrykk
Dette kortet forteller meg at jeg må være kreativ idag. Den første teksten sier:
Ditt hjerte trenger et utløp for å uttrykke kraftfulle følelser. Ved å trekke dette kortet, blir du oppfordret til å beskjeftige deg med en kunstnerisk eller et kreativt uttrykk.

Det er ikke denne teksten som forklarer kortet best, men det er det jeg har tid til nå.


Foreldreomsorg og barn
Dette vil fortelle meg at det knyttes bånd i forhold til en forelder og et barn. At familiebånd er viktig. Den første teksten sier:
Det inntreffer en positiv forandring for deg på områder som er relatert til foreldreomsorg. En uventet hendelse bringer bud om et lykkelig utfall mellom deg og en forelder, et barn eller mellom dem begge.


Problemet er løst

Dette har jeg da fått før og vet godt hva det betyr. Jeg mener at jeg tror jeg har skjønt hvilket problem det hinter til, men jeg er ikke sikker siden jeg til stadighet får det. Kortet vil fortelle meg at et problem jeg har hatt ikke lenger er et problem lenger fordi det nå er løst. Men den første teksten her sier hvertfall: Et tema som har plaget deg blir nå helbredet bak kulissene. Løsningen er kreativ, grenial og er en gledelig overraskelse for deg. 

Så dette må jo være bra, jeg har grunn til å være glad. Er det noen andre som tror på sånt som dette? Men nå må jeg hvertfall løpe hvis jeg skal rekke jobben. Ha en fin dag.

Since you went away..

Publisert: 15.jan.2010 @ 23:47 // Blogg // 2 kommentarer

nyrebekkenbetennelse

Publisert: 15.jan.2010 @ 21:06 // Blogg // 2 kommentarer
Jeg begynne jo endelig å bli frisk nå, men det henger fortsatt igjen. Og jeg skal gå på pencilin en god stund til. Men det har nok tatt på for nyrene mine, for de er litt småvonde når jeg beveger meg på spesielle måter og ligger på en spesiell måte. Men jeg vet at det ikke er nyrebekkenbetennelse nå, for jeg har jo ikke feber og er mye bedre. Jeg tror bare nyrene mine er litt ømme etter et par uker med infeksjon. Håper at denne kuren virkelig tar knekken på det nå, en gang for alle. For er passe lei kan man si.


Vil bare råde alle jenter til å prøve å unngå å få urinveisinfeksjon selv, for det er svært ubehagelig. Kle dere alltid godt og hold dere varm på rumpa og føttene. Har dere mistanker om at dere har fått det så gå til legen straks! Det vil forekomme svie når dere tisser og dere må gjerne tisse veldig ofte. Det gjelder å få pencilin så fort som mulig før det blir verre. Dere må drikke mye vann, appelsinjuice, ta tranebærtabletter og slapp av.

Dagens råd fra min side. Noen andre som kjenner til urinveisinfeksjon og som har hatt det?


Snow Patrol

Publisert: 15.jan.2010 @ 17:48 // Blogg // 1 kommentar
Noen ganger kan reklame være bra. Selv om det kanskje har blitt litt mye av denne, så har den likevel gjort meg oppmerksom på noe jeg ikke var helt klar over.I det siste har reklame for Snow Patrol gått på tv hele tiden og jeg liker virkelig låtene deres. De har så mye bra! Greia er den at jeg har hørt sangene deres mange ganger før, men aldri vært klar over at det har vært deres musikk. De ser ikke særlig bra ut dissa gutta, men man trenger jo ikke se på dem bare høre musikken. Musikken kan være litt treg iblandt, men er man i riktig humør fungerer det bra. Samme kan det være, her er noen av låtene deres. Hva syns du om Snow Patrol?

Fri fra gym og kortere fredag? Ja takk!

Publisert: 15.jan.2010 @ 12:17 // Blogg // 0 kommentarer
I forrige time fikk jeg to gode nyheter på rad. Først fikk jeg en melding av Cecilie om at vi fikk fri fra gym fordi læreren er borte, like etterpå fikk vi da vite at timene ble framskyvet slik at vi hadde mediefag i de timene vi skulle hatt gym. Og derfor kan vi gå ca klokken to framfor å dra hjem halv fire en fredags ettermiddag. Om jeg skal jobbe idag vet jeg fortsatt ikke, for jeg har innlevering av historie artikkel senere i kveld og bør få den ferdig. Men vi får se da, uansett ble denne fredagen brått veldig bra!


Følg meg med Blog Lovin'

Publisert: 14.jan.2010 @ 14:28 // Blogg // 2 kommentarer
Jeg har vel skrevet om dette en gang tidligere, men jeg gjør det igjen. Man kan følge meg med Blog Lovin', selvfølgelig for spesielt interesserte. hehe. Men da vet dere det ;)
bloglovin

neste år

Publisert: 14.jan.2010 @ 12:40 // Blogg // 9 kommentarer
Jeg har hatt mange forskjellige tanker om hva jeg skal gjøre neste år, eller til høsten. Er det noe jeg er helt sikker på bare så må det være at jeg ikke orker noe mer vanlig og kjedelig skole på lang tid. Jeg er dritt lei skole. Tingene jeg blant annet har tenkt på er å dra i militæret, ut å reise, jobbe og tjene meg opp penger eller lignende. Om jeg skal i millitæret så ønsker jeg å gå noe slik at jeg kan bli hundefører, men vi får se. Men det jeg har mest lyst til for øyeblikket er å dra 3 måneder til Bali. Det koster 35 000 og dekker alle måltider. Da er det skole 3-4 timer om dagen og resten er bare kos. Resultatet er 30 studiepoeng som kommer til gode, en lærerik opplevelse, forhåpentligvis nye bekjente og et nytt og spennende miljø. Det høres helt herlig ut. Venter på mer informasjon, så får vi se hva det blir til. Har fortsatt litt tid å tenke på, men nå begynner jeg veldig å se frem til neste år. Hva ville du ha gjort?


Denne helgen

Publisert: 14.jan.2010 @ 11:16 // Blogg // 2 kommentarer
Denne helgen skulle jeg egentlig på hyttetur, jeg har fortsatt muligheten til å dra hvis jeg finner ut at jeg kan og det er jo fint å vite. Men mest sannsynligvis blir det ikke noe av. Og dette skulle også være en helg som jeg trodde at jeg ikke skulle noen verdens ting som jeg kunne bruke til akkurat hva jeg ville. Men den vil nå komme til å bli brukt til å gjøre lekser, en god del lekser.

Jeg vurderer også å gjøre som Taran, å ta meg tid til å lage en god porsjon sunn mat som jeg kan fryse ned. Sånn at når jeg ikke har tid senere kan jeg enkelt og greit ta opp av fryseren denne sunne og gode retten og varme den opp uten for mye stress. Jeg ønsker så veldig gjerne å spise sunnere og sånn, men tiden rekker liksom ikke til. Så når Taran kom med dette tipset må jeg se om jeg kan klare å få det ti. Det hadde vært supert om jeg klarte det.

Og i tillegg fortalte Marius meg at vi 99% sikkert har huset for oss selv på lørdag. Så da ser jeg frem til det, vi har nemlig planlagt å lage taco-tallerken, som vi så fint kaller det. Det er drit godt! Og ganske sunt, masse grønnsaker. Forskjellen på taco-tallerken og vanlig taco er at jeg lager den med advokado dip og steker nachos med ost på. Så kutter man opp grønnsaker som vanlig og steker kjøttdeig som vanlig. Bare at man lager en stor tallerken fyllt med taco stæsj. Det er drit digg! Også skal vi bare slappe av, kanskje se en film, dra på kino, møte venner eller noe lignende. Vi får se hva det blir til. Og nå er det så lenge siden vi har hatt tid og mulighet til å gjøre det. Så jeg gleder meg veldig. Om det er noen som ønsker at jeg legger ut en mer konkret oppskrift på denne taco-tallerkenen, så gi beskjed.
(fant ingen gode bilder av taco-tallerken, men liker vel ikke taco bare?)

På søndag blir det revy-øvelse og billett ordning. Om noen ønsker billetter til tidenes beste russerevy som går av stabelen om noen uker, så si ifra. Da skal jeg klare å ordne det. ViRuss, som revyen så pent heter kommer til å bli drit bra. Gled dere, dere som skal. Jeg mente at det skjedde noe mer denne helgen også, men det glemte jeg visst. Jeg glemmer alt mulig rart idag jeg, de minste ting. Det er helt utrolig plagsomt. Men men..

80-talls

Publisert: 14.jan.2010 @ 10:57 // Blogg // 0 kommentarer
Om en ukes tid er det duket for kick-off for Aftenposten. Da er det busstur inn til Oslo hvor det blir fest og morro. Men vi skal kle oss 80-talls og jeg er litt usikker på hva jeg skal kle meg i. Egentlig ønsker jeg ikke å se meg selv i rosa tights og lyse grønn topp, rosa hårbånd og en sau på hodet. Har vurdert å gå for Grease varianten, Sandy-looken. En enkel søt kjole eller svarte tights, singlet og skinnjakke med lekre pumps til. Men å se meg selv i magre tights er jeg som sagt litt skeptisk til. Man ser liksom...alt. Men vi får se. Jeg håpet kanskje på noen gode råd og forslag. Så, har du noen? Ja, si.


Meldt meg på konkurranse

Publisert: 14.jan.2010 @ 10:09 // Blogg // 6 kommentarer
Jeg har meldt meg på en konkurranse faktisk. Kan hende jeg har gjort det en gang før, jeg husker ikke. Men hvertfall, så gjør jeg det nå. For jeg ønsker å støtte bloggen til Hanne Matilde og fordi jeg kanskje kan ende opp med å få noe tilbake for det også. hehe. Man kan jo prøve seg hvertfall. Det er dette produktet jeg kunne tenke meg. Om du også ønsker å være med i konkurransen hennes kan du følge denne linken. Ønsk meg lykke til ;)


Cougar Town, Time!

Publisert: 13.jan.2010 @ 20:36 // Blogg // 10 kommentarer
Æ glæd mæ! Det var vel ikke helt korrekt vil jeg gå ut fra? Samme det. Jeg bommet på tidspunktet til mandagens episode av Cougar Town, så nå sitter jeg klar for å se reprisen 20.30, cant wait.


Nedturer og oppturer

Publisert: 13.jan.2010 @ 19:36 // Blogg // 2 kommentarer
Jeg er rammet av hormoner om dagen tror jeg. Jeg går fra å være negativ og deppa til å være blid og positiv fra den ene dagen til den andre. Akkurat nå er jeg kjempe glad, mest fordi jeg har fått en god-nyhet. Og fordi de siste dagene egentlig har vært ganske ålreite. Jeg sitter og smiler i skrivende stund og har mange hyggelige ting å se frem til i kveld, imorgen og de kommende dagene. Håper alt er bra med deg også!

Starte helt på nytt?

Publisert: 13.jan.2010 @ 18:54 // Blogg // 8 kommentarer
Jeg er så lei hele bloggen min at jeg tror jeg dæuer. Aldri får jeg til det jeg vil med designet, ikke har jeg ork heller.  Jeg trivdes med navnet Bollerine før, men folk har visst misforstått det fullstendig, så skulle helst sett at folk ikke sa "Bollerine, Bolle, som i å pule på dansk vet du". Aldri slo det meg at det var det folk tenkte, sikkert fordi det ikke var det jeg assosierte navnet med selv. Men nå vurderer jeg helt klart å starte helt på ny med ny blogg. Ny frisk, som jeg har gjort en gang tidligere. Jeg syns det er litt leit, men jeg vil heller ha et navn som egner seg bedre. Jeg vet ikke hva dere syns men, hva tror dere? Noen forslag kanskje? Uansett, hvis det er det jeg bestemmer meg for så sier jeg ifra her og sender dere videre til den nye bloggen.


En tilstand?

Publisert: 11.jan.2010 @ 11:11 // Blogg // 4 kommentarer
Jeg tenker at jeg har fått nok av alt som heter internett, mobil og andre tekniske dumpeditter. Alt som heter skolerelaterte sider, facebook og blogg. Sider som kobler meg til omverdenen. Alt stress, alt mas, jeg blir kvalm når jeg tenker på å måtte ta opp pc'n,for jeg føler at hele verden, samfunnet og omgivelsene sitter og venter på meg. At det kommer til å møte meg når jeg går på nettet. Når jeg lar pc'n være der den er så er det mye enklere å glemme at det er en verden der ute, mennesker som forventer noe av meg. Noen ganger får man bare lyst til å droppe alt, alt av plikter, alt av skole, alt av mennesker. Bare for å lukke seg inne og holde seg for seg selv. For da glemmer de meg og jeg kan bare tenke på meg selv. For på denne tiden har jeg fått nok, det er så mye som skjer, så alt for mye for meg. Mye mer enn jeg tror jeg kan takle.

Jeg skulle noen ganger ønske at vi gikk tilbake i tid og kunne leve som man gjorde i "gamle dager". Da det ikke fantes tekniske ting, da man måtte vente i dager og kanskje uker på å få en beskjed. Man fikk tid til å tenke, man fikk tid til å gjøre det man ville. Da vi ikke hadde kjøretøy som ikke gikk særlig fortere enn 30 km/t. Eller da man måtte sette seg på en vogn som ble dratt av hester og reisen tok kanskje flere timer fremfor en halvtimes kjøretur. Da fikk man tid til å tenke, mer tid til å være menneske. Nå skal alt skje på dette øyeblikk, meldinger og beskjeder tikker inn på internett og mobil i nesten samme øyeblikk som de ble sendt. Det forventes tilbakemelding straks og at alt skal følges med på. Man skal alltid være der det skjer, tiden flyr fra meg. Før i tiden hadde man så mye mer tid fordi vi ikke hadde en hel masse teknologi, fordi alt gikk mye tregere osv.

Jeg er glad for at jeg lever nå, men noen ganger skulle jeg bare ønske at ting var litt annerledes. Men jeg kommer meg gjennom, det må jeg bare.Ryddet opp

Publisert: 05.jan.2010 @ 21:08 // Blogg // 2 kommentarer
Jeg har brukt litt tid på å rydde opp nå. Så det skal ikke være så rotete som det har vært. Men er fortsatt ikke fornøyd, det har ikke blitt helt som jeg ville. Så jeg klarer vel ikke å holde meg til det designet jeg har nå særlig lenge heller tenker jeg, men får håpe at jeg klarer å la det være en stund. Er så dumt at jeg endrer designet hele tiden, men jeg er nok bare på leting etter det perfekte. hehe. Og til jeg finner det får det bare bli litt variasjon, når jeg får laget meg et som jeg er tipp-topp fornøyd med blir det nok værende en god stund.

Min første skoledag ble ikke helt som den skulle

Publisert: 05.jan.2010 @ 19:45 // Blogg // 9 kommentarer
Jeg la meg ca halv tolv igår og fordi jeg har snudd døgnet fullstendig så sleit jeg med å sove. Etter å ha vridd meg en drøy halvtimes tid fikk jeg nok sove, for fra da husker jeg ikke mer. Brått våknet jeg et par minutter over tre og urinveisinfeksjonen hadde virkelig tatt av. Jeg som egentlig følte meg 99% fin igjen igår. Det gikk fra det til å bli 10 ganger verre enn det i utgangspunktet var fra start av. Hvordan det hadde seg aner jeg ikke. Men fløy på do og det var så grusomt vondt at jeg visste ikke om jeg skulle stupe med hodet ned i flisene eller bite tennene sammen og bare håpe at det ble bedre. Jeg valgte det siste og du kan banne på at det ikke ble bedre, bare verre. Jeg fikk surret meg ut i stua og ble svimmel og kvalm, tydelig på vei til å besvime. Jeg fikk rota meg bort til sofaen og slengt meg ned før det var for sent. Jeg er vanligvis sinnsykt mørkeredd og hadde ikke tilbragt et sekund for mye alene der nede midt på natten ellers. Men akkurat da var ikke det akkurat mitt største fokus. Jeg satt på sofaen og ristet fordi jeg frøys sånn, feber hadde jeg også. Da jeg kom til meg selv gikk jeg opp og la meg igjen.

Jeg fikk ristet litt smått med liv Marius for å informere om min kjipe situasjon. Han la dynen sin over meg i håp om å klare å hjelpe noe og sovnet like etter. Alt jeg turte å gjøre var å ligge stiv som en stokk i håp om at hvis jeg klarte å ikke røre meg for mye ville jeg ikke kjenne stort. Greia er bare den at når det er så ille som det var da så hjelper det ikke hvor stille jeg ligger, jeg kjenner alt uansett. Jeg prøvde positiv tenking, skulle se om det fungerte å lure hodet mitt. Hvis jeg sa til meg selv at smertene var innbilte ville det kanskje gå over. Jeg ga det fort opp. Like etter løp jeg ned på do igjen, denne gangen drakk jeg 2 store glass vann først. Og turen etter det igjen tok jeg med meg en bok ned og hvertfall to glass vann til. Så satte jeg meg på den varme gulvet inne på badet og leste i boken mellom alle tisse turene. Dette gjorde at jeg fokuserte på noe annet i mellomtiden og jeg holdt meg samtidig varm som jeg hadde kort vei til doen. Etter sikkert 10 turer på og av dosetet og kun hadde klart å legge igjen et par dråper hver gang gikk jeg opp for å legge meg igjen. Tok med meg et glass vann til å drikke på. Jeg la meg igjen stiv som en stokk ved siden av Marius, lente hodet inn til veggen, noe som ikke var særlig behagelig, men jeg orket ikke å legge meg helt ned.

Bare sånn at det er sagt så klarer jeg ikke å sovne når jeg ligger på ryggen. Men jeg må ha vært veldig trøtt fordi jeg sovnet med hodet inn til veggen og nakken på skeiva samtidig som jeg lå på ryggen. Neste gang jeg våknet skulle Marius opp klokka seks. Da sovnet jeg fort igjen og sov til halv åtte. Jeg måtte skaffe pencilin, dette ville ikke gå bra uten. Så jeg kledde meg varmt og godt slik at jeg kunne gå utendørs uten å gjøre infeksjonen verre. Innen klokka var ti hadde jeg fått fikset pencilin og jeg er snart klar for tredje og siste runde av pencilin inntak idag.

Og grunnen til overskriften skjønner dere sikkert. Jeg skulle egentlig ha vært på skolen idag, men måtte tilbringe første skoledag etter juleferien under tre lag med dyne. Innpakket i to par tykke sokker, t-shorte, flisjakke, tights og joggebukse. Ikke fikk jeg jobbet idag heller, så allerede ligger jeg etter med skolearbeid og jobbing. Kjip start på hverdagslivet i 2010. Jeg håper jeg er bra nok til skolen imorgen, men det er lite vits i å dra hvis jeg blir sittende på do halve dagen og bare blir verre fordi jeg burde ha blitt hjemme. Så jeg får se når jeg våkner imorgen. Men Marius har vært kjempe snill med meg, snille kjærester er alltid en trøst når man er syk. Men nå må jeg avslutte, for jeg er nødt til å løpe ned på do igjen.

Info

Publisert: 04.jan.2010 @ 15:29 // Blogg // 2 kommentarer
Jeg kan se at jeg har klart å rote til en hel del i koder nå. Men jeg må fikse det senere, har ikke tid nå. Må gjøre meg klar for jobb. Kos dere så lenge.

Design

Publisert: 04.jan.2010 @ 15:08 // meny // 0 kommentarer
Mer kommer senere her også..

Kontakt

Publisert: 04.jan.2010 @ 15:07 // meny // 0 kommentarer
Hvor vidt denne her er viktig vet jeg ikke, men jeg åpner for det for den som ønsker. Du kan kontakte meg på mail. Denne er:  Katri_n_e@hotmail.com

Om meg

Publisert: 04.jan.2010 @ 15:07 // meny // 2 kommentarer
Mitt navn er Katrine. Ei jente på 19 som bor på Jevnaker i Oppland, også kjent som Hadeland. Jevnaker ligger 15 min fra byen Hønefoss. Der går jeg på Hønefoss videregående skole, og går altså mitt 3 år på medier og kommunikasjon. Jeg er russ til våren, endelig. Tre dager i uken jobber jeg som salgskonsulent på Aftenposten, også i Hønefoss.

Jeg bruker mitt liv så godt jeg kan på å prøve å finne ut hvordan jeg skal få mest mulig ut av den alminnelige hverdag. Alt i alt er jeg bare ei helt vanlig jente som beskriver dagene mine med små og store ord på vei ut i den voksne verden.


new design, once again

Publisert: 04.jan.2010 @ 14:51 // Blogg // 7 kommentarer
Jeg har drevet på i noen timer nå og er ikke fornøyd, overhode. Men det får nøye seg så lenge. Kjenner jeg meg selv rett får jeg meg ikke til å fikse det på en stund nå uansett, så det får bare være som det er så lenge. Men hva syns du?


Dritt(en) lei(en)

Publisert: 04.jan.2010 @ 13:01 // Blogg // 7 kommentarer
Jeg skal innrømme en anelse dårlig motivasjon fra min side. Og jeg har ikke startet på enda. Dette er min siste ferie dag. Skal på jobb etterpå, men ingen skole idag. Jeg nyter hvert minutt ved å ligge under dyna og ikke gjøre noen anstrengelser. Har det godt og varmt og koser meg. Er nødt til å holde meg varm og drikke mye vann for å holde urinveisinfeksjonen i sjakk.

Men som sagt, jeg er dårlig motivert. Jeg har tenkt hele første termin at jeg skal ta igjen alt etter jul, mens jeg har halt i og dratt meg fremover gjennom prøver og oppgaver og alt som har vært å streve med. Men til å skulle starte på med alt imorgen så har jeg dårlig med motivasjon, det er et dårlig tegn. Men jeg vet at jeg kommer meg gjennom og at andre termin kommer til å fly fortere enn svint. I januar blir det proppet med revyøvelser og premieren går av stabelen 29.januar. Så er det siste innspurt på særemne og Amandus festival. Så roer det seg sikkert litt ned en til to måneder, før russetid og forberedelser til eksamener starter for fullt.

Så før jeg vet ordet av det er jeg endelig ferdig på videregående, det ser jeg så frem til! Men akkurat nå er jeg både umotivert og dritt lei. Så er nok på tide at jeg blir ferdig med videregående og kan starte på ny frisk. Man kommer seg alltids gjennom, uansett hvor hardt og vanskelig det er. Jeg undres bare på hva det nye året og dette kommende terminet har i vente, man vet aldri. Dette bildet ble tatt ca på denne tiden første året på media, så to år siden. Jeg liker bildet og gleder meg til å se tilbake på flere gamle bilder til våren. Se på alt jeg har vært gjennom i løpet av disse årene.


Hva syns du om bildet? Og er du godt motivert for et nytt termin?

Du verden, et innlegg til

Publisert: 03.jan.2010 @ 15:11 // Blogg // 0 kommentarer
Jammen har jeg ikke sett på maken, her kommer det et innlegg til idag. Det er nok fordi jeg er ikke helt i form, jeg har jo befunnet meg hjemme i ferien og ikke gjort så mye spennende. Men det er rart med det, nå som jeg ikke er helt  i form blir jeg bare liggende under dyna og orker ikke stort mer. Jeg har fått urinveisinfeksjon, noe jeg sliter mye med, men nå er jeg inne i en dårlig periode. Det er nok fordi det er så kaldt om dagen, da trenger jeg bare å bli litt kald så blir jeg mye verre. Det skal ingenting til. Det holder å sove med rumpa bar i noen minutter, da er mye gjort. Huffameg, urinveisinfeksjon er no ordentlig dritt.
Vel, tilbake til saken som er den at jeg ligger med med pc'n på fanget og syns det er herlig å orke å suse litt gjennom blogg etter blogg. Så slo det meg at jeg må jo få gjort noe med designet mitt, snarest. Jeg tror ikke jeg orker å begynne nå, men kan vel starte å planlegge litt. Selv om mange sier at jula varer helt til påske så kan jeg ikke ha en juleheader til langt ut i januar. Jeg undres, er det noen farger eller noe annet konkret du har som forslag til hva jeg kan gjøre med designet mitt neste gang? Hadde vært supert som en start på veien til nytt design, igjen.

Mine hårsveiser de siste årene

Publisert: 03.jan.2010 @ 13:36 // Blogg // 6 kommentarer
Jeg som mange andre endrer hårfargen og frisyren min ganske ofte. Jeg går så fort lei, så må bytte på litt. Jeg fant ut at jeg kunne dele noen bilder med forskjelliger hårfrisyrer gjennom de 3-4 siste årene. Trykk på bildene for å forstørre de.

1. Dette var i 2006 eller 2007, jeg er faktisk ikke helt sikker.


2. Dette er fra ca samme tidsperioden,fortsatt litt usikker. Samme farge men ganske mye kortere som dere kan se.


3. Det her er sommeren 2008, da farget jeg håret svart.


4. Dette er i desember 08.


5. Dette er fra i vår, her gikk jeg over til brunt med lysere striper og skrålugg.


6. Dette er fra i sommer. Da farget jeg håret lyst og hadde spart en stund, så håret var ganske langt. Savner det.7. Dette er fra slutten av november, her har jeg klipt meg og stripet håret på nytt.


8. Dette er det nyeste bildet som er av meg. Dette ble tatt nyttårsaften. Det er nok noe redigert, men har som dere kan se allerede fått ettervekst. Det er et slit å egentlig ha mørkt hår når man farger det lyst.


Hva syns du jeg kledde mest?
hits